ΕΛΛΑΔΑ

Νέα καταγγελία για το ινστιτούτο αισθητικής: «Έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας»

Κέντρο αισθητικής
Νέες καταγγελίες για το κέντρο αισθητικής
Pexels.com

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για ινστιτούτο αισθητικής, το οποίο φέρεται να υπόσχεται θαυματουργές θεραπειές σε ανυποψίαστες γυναίκες, που πληρώνουν αδρά για... θεραπείες αλλά στο τέλος δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Το ινστιτούτο αισθητικής προσπαθούσε μέσω γνωστών μοντέλων αλλά και influencer να αυξήσει την πελατεία του. Θύματά του μίλησαν στο Star και εξήγησαν πως έχασαν χιλιάδες ευρώ για δήθεν πρωτοποριακές θεραπείες.

Η αισθητικός και influencer Χριστίνα Μπίτα, όπως καταγγέλλει, δεν είναι η μόνη που προπλήρωσε συνεδρίες για λέιζερ, δεν τις έκανε ποτέ και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στην Αστυνομία για να πάρει τα χρήματά της πίσω. «Σου παίρνουνε τα λεφτά και περιμένεις εκεί δεν έρχεται η σειρά σου ποτέ», ανέφερε η ίδια και συμπλήρωσε: «Ήρθανε δύο αστυνομικοί και μου είπανε "κορίτσι μου είναι απάτη, ερχόμαστε κάθε μέρα". Δεν ξέρω, μπορεί να δείτε κάποια διαφήμιση μέσω social, προσέξτε».

Ινστιτούτο της «απάτης»: «Με πίεζαν να δανειστώ»

Μία ακόμη κοπέλα, μιλώντας στο Star, αποκάλυψε ότι έδωσε χρήματα για έξι συνεδρίες, τις οποίες όμως δεν πραγματοποίησε ποτέ. «Έψαξα να βρω κριτικές, δεν έβρισκα τίποτα στο ίντερνετ, κάποιον να έχει σχολιάσει...», υποστήριξε.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, όταν οι δυσαρεστημένοι πελάτες πηγαίνουν στο ινστιτούτο αισθητικής για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, εκείνοι τους απαντούν είτε να συμπληρώσουν μία υπεύθυνη δήλωση είτε να τους στείλουν εξώδικο.

Ινστιτούτο της «απάτης»: «Έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας»

Εκτός από γυναίκες, όμως, θύμα του συγκεκριμένου κέντρου αισθητικής, έχουν πέσει και άντρες. Ένας από αυτούς αποκάλυψε στο Star πως έχασε 70.000 ευρώ μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

«Έκανα δύο απόπειρες. Μία απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια, όταν κατάλαβα περίπου τι μου έχει συμβεί, ότι δεν είχα φράγκο τσακιστό και εκεί κατάλαβα ότι πρόκειται περί απατεώνων», περιέγραψε στο Star. Άλλο θύμα περιέγραψε πως έφυγε από το ινστιτούτο με έγκαυμα στα χείλη και κατήγγειλε ακόμα και άθλιες συνθήκες υγιεινής.

«Πήγα κανονικά, δεν μου αφαιρέσαν το μακιγιάζ. Με χτύπησαν με το lazer σε πολύ μεγάλη συχνότητα και μου προκάλεσαν έγκαυμα στο άνω χείλος. Της έλεγα "καίγομαι, αυτή τη στιγμή καίγομαι" και μου έλεγε ότι είναι φυσιολογικό», είπε.

Το Star επικοινώνησε με το κέντρο αισθητικής, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση για το θέμα.