ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Αν αργούσαν έστω και ένα λεπτό, το παιδί μας δεν θα ζούσε»

Τέμπη: «Αν αργούσαν έστω και ένα λεπτό, το παιδί μας δεν θα ζούσε»
Στην εντατική ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού.
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκλονίζει, με το μήνυμά της, η θεία του 20χρονου φοιτητή από το Βόλο, Όλγα Γεωργιάδη, που ήταν ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι του επιβατηγού τρένου, που συγκρούστηκε στα Τέμπη με την εμπορική αμαξοστοιχία - Τι είπε η ίδια στο Newsbomb.gr 

Ο τραγικός απολογισμός των νεκρών από τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στη Λάρισα συγκλονίζει. Ανάμεσα στους βαριά τραυματισμένους είναι ένας 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο. Είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του Intercity 62 το οποίο συγκρούστηκε το βράδυ της Τρίτης με εμπορική αμαξοστοιχία.

Οι φοιτητής που ταξίδευε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει βρισκόταν μαζί με άλλους φοιτητές στο βαγόνι – κυλικείο – αμέσως μετά την σύγκρουση εκτοξεύθηκε στα χωράφια. Σύμφωνα με πληροφορίες εκεί τον εντόπισαν οι διασώστες χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και τώρα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η θεία του 20χρονου φοιτητή από το Βόλο, συγκλόνισε τους πάντες με το μήνυμά της μέσα από το Facebook. Η ίδια έγραψε στην σελίδα της στο Facebook: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες…». Η θεία του φοιτητή, γνωστή επιχειρηματίας, Όλγα Γεωργιάδη έγραψε επίσης: «Η Παναγιά μαζί του».

Για την κατάσταση της υγεία του 20χρονου μίλησε στο Newsbomb.gr η θεία του Όλγα Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με την ίδια ο νεαρός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή με τους γιατρούς να λένε στην οικογένεια ότι: «Ο Θεός είναι μεγάλος».

Και προσθέτει: «Ο ανιψιός μου έκανε δυο χειρουργεία γιατί το αιμάτωμα στον εγκέφαλο ήταν πολύ μεγάλο. Το μόνο θετικό ήταν ότι το παιδί βρέθηκε αμέσως από συνεργεία διάσωσης και οι γιατροί έπεσαν όλοι πάνω του. Ενδεχομένως να ήταν και η πρώτη χειρουργική επέμβαση που έγινε. Αυτό που μας είπαν ξεκάθαρα ήταν ότι αν είχαν καθυστερήσει αν τον βρουν και να τον χειρουργήσουν τώρα δεν θα ζούσε».

Απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με το τι την ώθησε να κάνει αυτήν τη συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook η κυρία Όλγα Γεωργιάδη είπε: «ήμουν στο νοσοκομείο όπου ερχόντουσαν οι μανάδες για να αναγνωρίσουν τα παιδιά τους ή να δώσουν dna. Αυτό που έζησα εκεί ήταν συγκλονιστικό. Μετά ήρθαν οι πολιτικοί. Σε αυτή την στιγμή ό,τι και να πουν οι πολιτικοί δεν έχει κανένα αντίκρισμα. Αυτό που θα πρέπει να ακουστεί είναι ο σπαραγμός των γονιών και τίποτα άλλο».

Σχετικές ειδήσεις