ΕΛΛΑΔΑ

«Βόμβα» Πλεύρη: Υποψήφιος κόμματος ο γιατρός που έδωσε αναρρωτική στον επιθεωρητή σταθμάρχη

«Βόμβα» Πλεύρη: Υποψήφιος κόμματος ο γιατρός που έδωσε αναρρωτική στον επιθεωρητή σταθμάρχη

Σύγκρουση τρένων Τέμπη: «Βόμβα» έριξε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος υπονόησε ότι ίσως να υπάρχει σκοπιμότητα στην αναρρωτική του επιθεωρητή σταθμάρχη για ένα μήνα, την επόμενη μέρα του δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Μου βγάζει μια τεράστια υποψία ότι μπορεί να υπάρχει κάποια σκοπιμότητα» σημείωσε ο Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στον Alpha, σχετικά με την αναρρωτική άδεια ενός μήνα που έλαβε ο επιθεωρητής σταθμάρχης την επομένη του δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Αν εμπλέκονται γιατροί είναι ξεκάθαρο ότι αυτοί οι γιατροί και θα τεθούν σε αργία και θα γίνουν όλες οι πειθαρχικές διώξεις. Και αύριο θα πάει και ο φάκελος στον εισαγγελέα» ανέφερε ο υπουργός Υγείας και σημείωσε ακόμα: «Εγώ δε θα το έλεγα, αλλά ο ίδιος βγήκε και έκανε δήλωση στην ΕΡΤ και προκύπτει η ταυτότητά του. Από την ταυτότητά του προκύπτει ότι είναι και υποψήφιος στο ΠΑΣΟΚ».

Ο Θάνος Πλεύρης, ανέφερε ότι του έκαναν εντύπωση τα εξής γεγονότα:

  • Ότι εμφανίζεται ένας άνθρωπος που εμπλέκεται με ένα δυστύχημα τρομακτικό, ένα 24ωρο μετά το δυστύχημα για να εμφανίσει ότι έχει ένα πρόβλημα υγείας, που
  • βάση του περιστατικού που είχε γίνει- δε θα δικαιολογούσε κάποιον να πάρει αναρρωτική.
  • Βρίσκεται ένας διευθυντής ο οποίος δεν είναι να κάνει εκείνη τη στιγμή υπηρεσία στο ιατρείο του και επειδή γνωρίζει το περιστατικό, γνωματεύει προς αυτή την κατεύθυνση.
  • Δεν προκύπτει να έχει γίνει καμία διαγνωστική εξέταση που να δικαιολογεί ότι τα ευρήματα έχουν αποτυπωθεί και διαγνωστικά.
  • Οπωσδήποτε μπαίνω σε έναν πειρασμό ότι ο διευθυντής είναι υποψήφιος ενός πολιτικού κόμματος που είναι συνδικαλιστής ο συγκεκριμένος που πάει να πάρει (την αναρρωτική).
  • Και τελικά δίνεται μια αναρρωτική 30 ημερών ενώ συνήθως οι άδειες αρχικά είναι λίγων ημερών και γίνεται επανεξέταση».

Σχετικές ειδήσεις

Τέμπη: Έγγραφο ντοκουμέντο με τις βάρδιες - Έπρεπε να υπάρχουν 3 σταθμάρχες 22.00 με 23.00

Τέμπη: Ο σταθμάρχης Λάρισας επικαλείται κενά μνήμης – «Δεν έδωσα εντολή να μπει στη γραμμή ανόδου»

Τραγωδία στα Τέμπη: Αυτό είναι το έγγραφο που δεν έστειλε ο σταθμάρχης