ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδράσεις για τους τραγουδιστές που εμφανίστηκαν το Σάββατο - Τι είπαν Τριαντάφυλλος και Βίσση

Αντιδράσεις για τους τραγουδιστές που εμφανίστηκαν το Σάββατο - Τι είπαν Τριαντάφυλλος και Βίσση
Glomex

Ο Τριαντάφυλλος είπε ότι δεν συμφωνεί με εκείνους που εμφανίστηκαν κανονικά στα νυχτερινά μαγαζιά το Σάββατο, παρά το εθνικό πένθος μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εμφανίσεις καλλιτεχνών, παρά το εθνικό πένθος μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος υποστήριξε ότι θα μπορούσαν να μαζευτούν όλοι οι καλλιτέχνες σε ένα μεγάλο χώρο, όπως το ΟΑΚΑ, και να τραγουδήσουν, ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρώσουν θα μπορούσαν να δοθούν στις οικογένειες.

Ο Τριαντάφυλλος είπε συγκεκριμένα ότι δεν συμφωνεί με εκείνους που εμφανίστηκαν κανονικά στα νυχτερινά μαγαζιά το Σάββατο, ακόμα κι αν είχαν σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για τις οικογένειες των νεκρών.

«Θα μπορούσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί και όλα τα λεφτά που θα μαζευόντουσαν να πήγαιναν, που θα ήταν και πολύ περισσότερα. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Εγώ δεν θα τραγούδαγα Σάββατο, όπως και έκανα και ακύρωσα τα live μου. Δηλαδή τώρα το Σάββατο βγήκαν τα πολλά λεφτά για να πάνε στις οικογένειες; Μαζεύτηκαν πόσοι; 600 άτομα, 700, 1.000; Αν είχε οργανωθεί κι είχε διαφημιστεί αυτό; 20.000; 30; Αυτά είναι λεφτά για να πάνε εκεί πέρα και όλα τα υπόλοιπα είναι βερεσέ», είπε.

Με τον Τριαντάφυλλο συμφώνησε και η Άννα Βίσση, η οποία έστειλε ένα μήνυμα στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, εν ώρα εκπομπής.

«Πες του Τριαντάφυλλου "και η Άννα είναι μαζί σου". Με τι κέφι να τραγουδήσουν; Δεν ήταν θέμα εθνικού πένθους», έγραψε στο μήνυμά της η Άννας Βίσση.