ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Ανοιξιάτικος με τοπικές συννεφιές την Πέμπτη

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Ανοιξιάτικος με τοπικές συννεφιές την Πέμπτη
Eurokinissi

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη (9/3), από τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου

Με ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με κάποιες συννεφιές να εντοπίζονται στα δυτικά και τα βορειοδυτικά τμήματα.

Στην πορεία της ημέρας τα σύννεφα θα επεκταθούν στην Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και την βορειοδυτική Πελοπόννησο, με πιθανότητα να εκδηλωθούν και τοπικές μπόρες.

Στην υπόλοιπη χώρα οι καιρικές συνθήκες θα είναι ανοιξιάτικες, με ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις στα 4 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια από το πρωί, από το απόγευμα και μετά όμως αναμένονται αραιές συννεφιές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου, με νοτιοδυτικούς ανέμους στα 3 με 4 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία προβλέπεται επίσης ηλιοφάνεια, με κάποιες τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας συννεφιά, τοπικά αυξημένη, κυρίως στα ορεινά και τα ημιορεινά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Διαβάστε επίσης:

Market Pass: Πώς θα λειτουργήσει το μέτρο στις λαϊκές αγορές

Εύβοια: Άγρια καταδίωξη στην Χαλκίδα - Αυτοπυροβολήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου

Κρήτη: «Δεν ήθελε να με σκοτώσει ο άνδρας μου - Βοηθήστε τον»