ΕΛΛΑΔΑ

«Μαρία Τσάλλα»: Τα απίθανα reviews για το μαγαζί της - «Βρήκα ένα κοριό σε κάτι κάλτσες!»

«Μαρία Τσάλλα»: Τα απίθανα reviews για το μαγαζί της - «Βρήκα ένα κοριό σε κάτι κάλτσες!»

Μετά την αποκάλυψη ότι η «Μαρία Τσάλλα» ήταν Ρωσίδα κατάσκοπος δεν ήταν λίγοι εκείνη που μπήκαν στο Google Maps κάνοντας αστεία reviews για το κατάστημά της

Μπορεί η υπόθεση με την «Μαρία Τσάλλα» να είναι πολύ σοβαρή όμως έχει εμπνεύσει πολλούς χρήστες του internet.

Μετά την αποκάλυψη για την δράση της αρκετοί μπήκαν στο «Μαρία Τσάλλα» να κάνουν reviews με αρκετό χιούμορ.

Διαβάστε μερικά από αυτά:

  • Το προτιμώ γιατί κάθε φορά που μπαίνω στο κατάστημα η Μαρία με καλημερίζει στα ρώσικα! Φαίνεται σπουδαγμένη! Τα προϊόντα ωραία αν και τη προηγούμενη φορά βρήκα ένα κοριό σε κάτι κάλτσες.
  • Ειδικά άμα σας απατάει ο άντρας σας θα τον ανακαλύψετε με τις ευλογίες της KGB..Και άμα θέλετε η κ. Μαρια πάντοτε εξυπηρετική μπορεί να κανονίσει κάνα ατυχηματάκι

Υπενθυμίζουμε ότι χθες η ΕΥΠ ανακοίνωσε πως «ξεσκέπασε» μια ξένη κατάσκοπο, η οποία δρούσε στην Ελλάδα με το όνομα «Μαρία Τ.», δήλωνε φωτογράφος και είχε κατάστημα με είδη χειροτεχνίας και πλεκτικής στο Παγκράτι. Η «Μαρία Τσάλλα», όπως εμφανιζόταν στα νόμιμα έγγραφα του ελληνικού κράτους που είχε εξασφαλίσει το 2018 ακολουθώντας σχετικές διαδικασίες, κι αφού δήλωσε παιδί Ελλήνων ομογενών, εμφανίστηκε να λειτουργεί το συγκεκριμένο κατάστημα λαλά και να λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμούς φωτογραφίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΥΠ, η Ιρίνα Αλεξάντρο Σμίρεβα, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, ανήκει στην κατηγορία των «illegals», κατασκόπων που στρατολογούνται και εκπαιδεύονται από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας έτσι ώστε να σταλούν σε δυτικές χώρες και να αναλάβουν έναν συγκεκριμένο, ειδικό, ρόλο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες η «κατασκευή» ενός τέτοιου χαρακτήρα κοστίζει περίπου 5 εκατ. ευρώ. Η κατάσκοπος φέρεται να έχει σχέση με Ρώσο συνάδελφό της που είναι σε παρόμοια αποστολή στη Βραζιλία, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα είχε αναπτύξει σχέσεις με έναν Έλληνα, προφανώς ανυποψίαστο, για να καταφέρνει να εξασφαλίζει τη σχετική κάλυψη.