ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 33χρονου πατέρα - Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 33χρονου πατέρα - Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του
Glomex

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η έκκληση της μητέρας του 33χρονου αγνοούμενου που ζητάει να μάθει την αλήθεια για το τι πραγματικά έχει συμβεί στον γιο της

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του Αράικ Αρουτινιάν από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» απόψε προσπαθεί να φωτίσει την υπόθεση της εξαφάνισής του, μετά από μία πληροφορία που ανέφερε ότι ο νεαρός άνδρας δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.

Για τον 33χρονο, πατέρα ενός ανήλικου αγοριού σπαρακτική έκκληση μέσω της εκπομπής κάνει η μητέρα του, ενώ και η σύζυγός του και μητέρα του γιου του, η οποία είναι σοβαρά άρρωστη ζει με την αγωνία για την τύχη του Αράικ.

Η νύφη του αγνοούμενου πατέρα μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε, «Πρέπει να μάθουμε επιτέλους τι έχει απογίνει αυτό το παιδί, είναι κρίμα. Ζωντανός είναι; Νεκρός είναι; Να βρεθεί… Δε γίνεται! Δεν θα ησυχάσει ποτέ η οικογένειά του που τον αναζητά. Μια ζωή θα τον ψάχνουν; Δεν μπορείς να ζήσεις έτσι, με αυτή τη στεναχώρια».

«Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί και εργατικός. Έμεναν πολλά χρόνια στην Περαία. Οι γονείς του είχαν μαγαζί εκεί. Αυτός δούλευε αρκετά χρόνια σε κατάστημα με ελαστικά. Γνώρισε την γυναίκα του, παντρεύτηκε, έκαναν ένα παιδάκι και ξεκίνησε να δουλεύει στα εκκλησάκια, καθώς ήταν πολύ θρησκευόμενος», πρόσθεσε.

Σχετικά με τη μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή ανέφερε:

«Μας ενημερώσανε για την πληροφορία που ήρθε στην εκπομπή σας, ότι δηλαδή κάποια κυρία έστειλε ένα e-mail σε έναν φίλο του, ότι ο Αράικ δε ζει. Μας είπαν ότι γίνονται έρευνες και για ό,τι νεότερο θα μας ειδοποιήσουν».

Η μητέρα του θέλει να μάθει την αλήθεια για το τι έχει συμβεί στον γιο της. Το βάρος της οικογένειας είναι όλο στους ώμους της, καθώς η νύφη της και σύζυγος του αγνοούμενου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Μιλώντας στην εκπομπή, είπε κλαίγοντας:

«Εξαφανίστηκε και πρέπει οπωσδήποτε να τον βρούμε, όπως και να ‘ναι. Ήταν πολύ καλός και ο χαρακτήρας του και όλα του. Ήταν πέντε χρονών όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Εδώ πήγαινε σχολείο. Για πολλά χρόνια έφτιαχνε εικονοστάσια, μικρά εκκλησάκια. Δούλευα μέρα – νύχτα και δεν τον έβλεπα συχνά, παρά μόνο τις Κυριακές. Έχει ένα αγοράκι μόλις 10 χρόνων. Εμείς προσπαθούμε να τον κάνουμε να ξεχαστεί, με την ελπίδα να βρεθεί ο πατέρας του».