ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Με ποιους είναι στη φυλακή ο μοιραίος σταθμάρχης - Ποιος τον επισκέπτεται

Τέμπη: Με ποιους είναι στη φυλακή ο μοιραίος σταθμάρχης - Ποιος τον επισκέπτεται

Αποκαλύψεις για το πώς περνά στη φυλακή ο μοιραίος σταθμάρχης της τραγωδίας στα Τέμπη έκανε ο πρόεδρος των σοφρωνιστικών υπαλλήλων. 

Στις φυλακές Λάρισας παραμένει προφυλακισμένος ο μοιραίος σταθμάρχης για την τραγωδία στα Τέμπη και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα του σοφρωνιστικού ιδρύματος.

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Ελλάδος, Κωνσταντίνος Βαρσάμης, τον σταθμάρχη επισκέπτεται στη φυλακή η σύζυγός του. Είπε συγκεκριμένα ότι «ο σταθμάρχης έχει όλα τα δικαιώματα που έχουν όλοι οι κρατούμενοι. Ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της φυλακής».

Μάλιστα, ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων πρόσθεσε: «Ο συγκεκριμένος κρατούμενος δεν έχει να επιδείξει κάποια ιδιαίτερη συμπεριφορά μέσα στο κατάστημα κράτησης που κρατείται αυτή τη στιγμή. Είναι σε μια πτέρυγα με πολλούς άλλους κρατουμένους. Στο κελί είναι με άλλους δύο κρατουμένους, αλλά είναι σε μια πτέρυγα με 100 κρατουμένους, ίσως και κάτι παραπάνω. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την κράτησή του. Η συμπεριφορά του είναι νορμάλ σαν νεοεισερχόμενος κρατούμενος».

«Για εμάς όλοι οι νεοεισερχόμενοι κρατούμενοι, μέχρι να προσαρμοστούν στις συνθήκες, είναι για εμάς ένα πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για όλους τους νεοεισερχόμενους. Δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Τον επισκέπτεται η σύζυγός του, έχει όλα τα δικαιώματα που έχουν όλοι οι κρατούμενοι. Ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της φυλακής», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις

Κώστας Καραμανλής: Παραιτήθηκα από υπουργός για την τραγωδία στα Τέμπη

Τέμπη: Διαβάσεις «παγίδες θανάτου» στη Λάρισα - Αποκαλύψεις για την εκπαίδευση του σταθμάρχη

Τέμπη: Έτσι είναι το βαγόνι – κυλικείο που καταστράφηκε ολοσχερώς στη μοιραία σύγκρουση