ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Η Ανύσια έχει εγκαύματα παντού, έχει χτυπήσει πολύ» - Συγκλονίζει η γιαγιά της

Τέμπη

«Είναι διασωληνωμένη ακόμη. Τρία χειρουργεία μέχρι τώρα αλλά είναι μακρύς ο δρόμος. Είναι μακρύς ο δρόμος αλλά θα ζήσει τουλάχιστον», λέει η γιαγιά της 25χρονης Ανύσιας, που τραυματίστηκε στα Τέμπη

Βελτώνεται η κατάσταση της υγείας της 25χρονης Ανύσιας, η οποία τραυματίστηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η 25χρονη Ανύσια εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Α' ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» ως πολυτραυματίας και εγκαυματίας, έχει όμως αποκαταστήσει επαφή με το περιβάλλον. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αναπνέει μόνη της, χωρίς τη χρήση μηχανικού αερισμού.

«Έχουμε ελπίδες, γιατί τώρα κουνάει τα χέρια και τα πόδια του λίγο. Έχουμε ελπίδες, ο Θεός ξέρει. Η κόρη μου με ενημερώνει και μου λέει "καλύτερα" και "ελπίζουμε στον Θεό"», λέει η γιαγιά της Ανύσιας, που βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου τρένου στα Τέμπη.

Όπως ανέφερε η γιαγιά της Ανυσίας, «είναι διασωληνωμένη ακόμη. Τρία χειρουργεία μέχρι τώρα αλλά είναι μακρύς ο δρόμος. Είναι μακρύς ο δρόμος αλλά θα ζήσει τουλάχιστον».

Όπως περιέγραψε η γιαγιά της στο Πρωινό του ΑΝΤ1, «η Ανύσια καθόταν στο δεύτερο βαγόνι, εκσφενδονίστηκε έξω. Έχει εγκαύματα παντού. Έχει χτυπήματα, έχει σπασίματα. Πολυτραυματίας είναι, ελπίζουμε να γίνει καλά.

Σχετικές ειδήσεις

Ξέσπασμα Μπαρτζώκη για τα Τέμπη: «Στην αρχή οι δικηγόροι με λοιδόρησαν, τώρα κρύβονται»

Τέμπη: Συγκλονίζει μητέρα θύματος - «Οι γιατροί στη Λάρισα έκλαιγαν μαζί μας»

Τέμπη: Αυτό είναι το sms που έλαβε συγγενής θύματος από τον αριθμό υποστήριξης