ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Πριν 4 χρόνια έχασα την κόρη μου και τώρα τον αδερφό μου», λέει ο αδερφός του Βάιου Βλάχου

Τέμπη

«Είμαι τέσσερα χρόνια σε ψυχανάλυση για να βγω από αυτή την κατάσταση», λέει ο αδερφός του Βάιου Βλάχου που «έσβησε» στα Τέμπη

Ο Βάιος Βλάχος ήταν ένα από τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη. Ο αδερφός του ήρθε από την Παταγονία στην Καρδίτσα για να θρηνύσει για τον θάνατό του, στέλνοντας ένα μήνυμα έναρξης «αγώνα για την απόδοση δικαιοσύνης» στη μνήμη όλων των θυμάτων.

Ο Βαγγέλης Βλάχος επέστρεψε στην Παταγονία και αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό» ότι η μητέρα του έλαβε μήνυμα από την εθνική γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306. «Δεν θέλω να πουλήσω προσωπικό δράμα», λέει ο αδερφός του Βάιου Βλάχου, που «έσβησε» στα Τέμπη, για να προσθέσει: «Πριν από τέσσερα χρόνια έχασα την κόρη μου και τώρα τον αδερφό μου. Είμαι τέσσερα χρόνια σε ψυχανάλυση για να βγω από αυτή την κατάσταση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα μηνύματα που αποστέλλονται δεν βοηθούν. «Χρειάζεται προσοχή επαφή με έναν άνθρωπο. Θες έναν άνθρωπο που να είναι μαζί σου για το προσωπικό σου δράμα. Το έχω περάσει και το περνάω τέσσερα χρόνια τώρα. Είμαι τέσσερα χρόνια με κρίσεις πανικού και κρίσεις φόβου. Κάποιος μπορεί να πάθει συγκοπή από αυτό το μήνυμα», λέει ο ίδιος.

Σχετικές ειδήσεις

Τέμπη: Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας για το μήνυμα του 10306 σε συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας

Τέμπη: Αυτό είναι το sms που έλαβε συγγενής θύματος από τον αριθμό υποστήριξης

Τέμπη: «Η Ανύσια έχει εγκαύματα παντού, έχει χτυπήσει πολύ» - Συγκλονίζει η γιαγιά της