ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Στις φλόγες εστιατόριο σε ισόγειο πολυκατοικίας

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Στις φλόγες εστιατόριο σε ισόγειο πολυκατοικίας

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, το οποίο βρίσκεται σε ισόγειο πολυκατοικίας.

Το γνωστό εστιατόριο που έχει τυλιχθεί στις φλόγες βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Νέα Σμύρνη. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 04:30 και άμεσα σήμανε συναγερμός καθώς το φλεγόμενο εστιατόριο βρίσκεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 10 Πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Μαρτυρίες για εμπρησμό

Σύμφωνα εργαζόμενο, από το πλάι του καταστήματος κάποιος έσπασε το τζάμι και πέταξε μέσα στο εστιατόριο έναν μηχανισμό.

Άλλη μια μαρτυρία κατοίκου αναφέρει ότι αρχικά ακούστηκαν εκρήξεις στο εστιατόριο και στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά.

Ένα άτομο με αναπνευστικά προβλήματα

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο newsbomb.gr, το ΕΚΑΒ παρέλαβε ένα άτομο με αναπνευστικά προβλήματα και έναν ακόμη εγκαυματία, ενώ για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, γίνεται διεξοδικός έλεγχος σε όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Για προληπτικούς λόγους κινητοποιήθηκε και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής, σε περίπτωση που χρειαστεί για την εκκένωση των διαμερισμάτων καθώς το εστιατόριο καίγεται ολοσχερώς.

Διακοπή κυκλοφορίας

Από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι εξαιτίας της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος της διασταύρωσής της με την Ομήρου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.