ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Εκτός ΕΣΥ ο γιατρός για τον βιασμό του 11χρονου

Ηράκλειο: Εκτός ΕΣΥ ο γιατρός για τον βιασμό του 11χρονου

Με εντολή του Θάνου Πλεύρη ο ουρολόγος από το Ηράκλειο Κρήτης που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονο παιδί απομακρύνεται από το ΕΣΥ

«Καρατομείται» ο γιατρός που κατηγορείται ότι ασελγούσε στον 11χρονο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, αποφάσισε να αποπέμψει τον γνωστό ουρολόγο που εργάζεται σε νοσοκομείο της Κρήτης και κατηγορείται ότι ασελγούσε στον 11χρονο.

Εγκέφαλος της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης είναι ένας 66χρονος λυράρης, ο οποίος προσέγγισε τον 11χρονο για πρώτη φορά το 2018.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Newsbomb.gr, ο συγκεκριμένος λυράρης συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε και εξέδιδε τον 11χρονο,

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λυράρης φέρεται να τον βίαζε συστηματικά, με τους βιασμούς να συνεχίζονται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2023.

Ο 66χρονος σημειώνεται πως αύριο, Τρίτη 27/03, αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Ο λυράρης έστελνε φωτογραφικό υλικό του παιδιού σε χρήστες του διαδικτύου

Ο λυράρης όμως το 2020, αφού κατηγορείται ότι το βίαζε, φέρεται να τον εξανάγκαζε να του στέλνει φωτογραφίες και βίντεο με γυμνό περιεχόμενο, το οποίο στη συνέχεια απέστελλε σε χρήστες σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες είχε δημιουργήσει προφίλ εξ ονόματος του ανηλίκου, χωρίς τη θέλησή του.

Ακόμη, ο λυράρης από τον Δεκέμβριο του 2022 έως τον Φεβρουάριο του 2023 είχε κανονίσει για τον ανήλικο τρεις συναντήσεις με διαφορετικούς άνδρες, προκειμένου να ασελγήσουν στο παιδί. Ένας από τους δράστες είναι ένας γιατρός και συγκεκριμένα ουρολόγος σε νοσοκομείο της Κρήτης.

Ο λυράρης είχε δημιουργήσει τρία ψεύτικα προφίλ στο Instagram, μέσω των οποίων κατηγορείται ότι συνομιλούσε με άλλους χρήστες ή ανάγκαζε τον ανήλικο να το πράττει, αποστέλλοντας και σε αυτούς πορνογραφικό υλικό του ανήλικου.

Από τις έρευνες στα σπίτια των δύο, κατασχέθηκαν ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, δύο φυσίγγια, 10 κινητά, δύο κάρτες σιμ κ.λπ.