ΕΛΛΑΔΑ

Πέραμα - Μητέρα 6χρονης: «Βγήκε εισαγγελική απόφαση, λένε ότι θα πάω μέσα για συνέργεια»

Πέραμα - Μητέρα 6χρονης: «Βγήκε εισαγγελική απόφαση, λένε ότι θα πάω μέσα για συνέργεια»

Πέραμα: Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι μετά την καταγγελία, η θεία του 6χρονου κοριτσιού στήριζε πλήρως τον 43χρονο

Στη μητέρα της 6χρονης που κατήγγειλε Ιρακινό για ασέλγεια εις βάρος της κόρης της ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών.

Μιλώντας στον Κυριάκο Μαντούβαλο η ίδια μετά την ποινική δίωξη, λέει πως «βγήκε εισαγγελική απόφαση, λένε ότι θα πάω μέσα για συνέργεια. Δεν με έχουν πάρει ούτε καν από την ΓΑΔΑ φαντάσου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το ορκίζομαι. Στο ορκίζομαι, στο ορκίζομαι στο παιδί μου. Το παιδί είναι τρομαγμένο».

Χθες πάντως, μετά από την καταγγελία στην οποία προχώρησε η μητέρα της 6χρονης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, δήλωνε αναστατωμένη από το συμβάν που περιέγραφε πως είχε δει.

«Είδα τον άνθρωπο αυτό μες στην αποθήκη να έχει ξαπλώσει το παιδί μου, το παιδί μου να μην μιλάει με κλειστά τα μάτια και να την χαϊδεύει σε ευαίσθητες περιοχές», ανέφερε η μητέρα του παιδιού.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της μητέρας, η 6χρονη κόρη της είχε πυρετό και επισκέφτηκε τον χώρο εργασίας του Ιρακινού που είχε φιλικές σχέσεις. Εκείνος, προθυμοποιήθηκε να βάλει ο ίδιος θερμόμετρο στο μικρό κορίτσι.

«Τον γνώριζα πέντε χρόνια, από τότε που ήταν η κόρη μου ήταν ενός, κάναμε πολύ κολλητή παρέα η αλήθεια είναι, πίστευα ότι ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης, δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαιώματα», δήλωσε η 26χρονη.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι μετά την καταγγελία, η θεία του 6χρονου κοριτσιού στήριζε πλήρως τον 43χρονο.

«Με τίποτα δεν το πιστεύω, γιατί τον ξέρω 6 χρόνια. Με τίποτα δεν θα έκανε κακό σε παιδί», δήλωσε η θεία του 6χρονου κοριτσιού.

Ο συλληφθείς αναμένεται να απολογηθεί με τον εισαγγελέα τελικά να ασκεί ποινική δίωξη και σε βάρος της μητέρας με τις Αρχές να εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο στην περίπλοκη υπόθεση.

Ποινική δίωξη για… συνεργεία στην 26χρονη μητέρα

Την υπόθεση έχει αναλάβει τακτικός επιμελητής, γι΄ αυτό το λόγο όλα τα πρόσωπα θα κληθούν τη Δευτέρα να καταθέσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο είναι τα δεδομένα τα οποία έχουν θορυβήσει την αστυνομία. Το ένα είναι πως υπάρχει κάμερα στο συγκεκριμένο σημείο, όπου έγινε το συμβάν, αλλά και στο πλυντήριο.

Αυτό που προκύπτει είναι πως η μητέρα δεν έλειψε ποτέ από το σημείο.

Το δεύτερο είναι πως το παιδί έχει εξεταστεί από την ΓΑΔΑ και έχει πράγματα να πει.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 66χρονος λυράρης για τον βιασμό του ανήλικου

Ηράκλειο: Ολοκληρώθηκε η απολογία του λυράρη για τον βιασμό του 11χρονου

Πέραμα: «Είδα το παιδί ξαπλωμένο και τον 43χρονο να το χαϊδεύει σεξουαλικά»