ΕΛΛΑΔΑ

Πέραμα: «Είδα το παιδί ξαπλωμένο και τον 43χρονο να το χαϊδεύει σεξουαλικά»

Πέραμα: «Είδα το παιδί ξαπλωμένο και τον 43χρονο να το χαϊδεύει σεξουαλικά»
Pixabay

Η μητέρα της 6χρονης στο Πέραμα περιέγραψε όσα είδε να κάνει ο Ιρακινός στο παιδί της, ενώ σχολίασε και τη δίωξη σε βάρος της.

Όσα είδε η μητέρα της 6χρονης στο Πέραμα και κατήγγειλε στην Αστυνομία τον Ιρακινό φίλος της περιέγραψε η ίδια σήμερα (31/3). Η μητέρα της 6χρονης διώκεται, επίσης, για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Όπως ανέφερε η ίδια στον ΑΝΤ1, το παιδί έπεσε θύμα ασέλγειας από τον 43χρονο μέσα στην αποθήκη του πλυντηρίου αυτοκινήτων όπου εργαζόταν και έμενε ο άνδρας.

Ερωτηθείσα για τον συλληφθέντα είπε: «Τον γνωρίζω πέντε χρόνια. Κάναμε πολύ “κολλητή” παρέα. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαιώματα».

Όσον αφορά στο περιστατικό της ασέλγειας της κόρης της, η μητέρα είπε ότι «εκείνες τις ημέρες είχα την κορούλα μου με πυρετό. Γυρνώντας από το ΙΚΑ, η κόρη μου μου είπε να σταματήσουμε στο μαγαζί του, μιας και το σπίτι μας είναι κοντά. Του ζήτησα κάποια στιγμή ένα θερμόμετρο για να δω αν έχει πυρετό το παιδί και να φύγουμε για το σπίτι. Στον 43χρονο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Μου είπε “εντάξει, παιδί μου, θα βάλω εγώ θερμόμετρο στο παιδί” και το πήρε μαζί του στην αποθήκη».

«Ταράχτηκα, ήταν χάιδεμα ακατάλληλο για παιδί»

Η γυναίκα υποστήριξε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με μια ξαδέρφη της και όταν πέρασαν δύο λεπτά ακριβώς πήγε να δει τι γίνεται με το παιδί. «Πήγα στην αποθήκη και είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει. Ήταν χάιδεμα ακατάλληλο για παιδί, ήταν σεξουαλική παρενόχληση», τόνισε.

Παράλληλα, σημείωσε: «Ταράχτηκα, γιατί είδα μέσα στο συρτάρι του γραφείου του ένα όπλο. Κοπάνησα το πόδι μου με δύναμη και μπήκα μέσα. Μίλησα στην κόρη μου και δεν απαντούσε. Αυτός σήκωσε τα χέρια ψηλά και μου είπε “το θερμόμετρο ψάχνω, τι έπαθες;”. Του είπα ότι “το παιδί μου ψήνεται στον πυρετό και πρέπει να το πάρω και να φύγουμε” ως δικαιολογία για να μπορέσουμε να φύγουμε».

Όπως αποκάλυψε δεν έκανε αμέσως καταγγελία καθώς περίμενε τους γονείς της για να πάνε μαζί στην Αστυνομία. «Το παιδί ήταν ταραγμένο και μου έλεγε “μαμά, με έπιανε σε σημεία που δεν έπρεπε”», ανέφερε η μητέρα.

Τέλος, σχετικά με την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε, η ίδια είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο, δεν έχει λάβει σχετικό έγγραφο από την Δικαιοσύνη και πως διάβασε σχετική αναφορά στο διαδίκτυο.

«Σας ορκίζομαι ότι ποτέ δεν μου είχε δώσει δικαιώματα, αλλιώς δεν θα το πήγαινα το παιδί. Είμαι μια μητέρα που μεγαλώνω το παιδί μόνη μου και το έχω πάντα μαζί μου», επεσήμανε.

Ο 43χρονος Ιρακινός έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ οι Αρχές εξετάζουν κι άλλα ενδεχόμενα, όπως το να υπήρχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ της μητέρας και του 43χρονου.

Σχετικές ειδήσεις