ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πέραμα: Ποινική δίωξη και στη μητέρα της 6χρονης για συνέργεια στο βιασμό της

Πέραμα: Ποινική δίωξη και στη μητέρα της 6χρονης για συνέργεια στο βιασμό της
Pixabay

Η μητέρα της 6χρονης είχε πει στους αστυνομικούς ότι άφησε μόνο το κορίτσι με τον Ιρακινό.

Ποινική δίωξη και σε βάρος της μητέρας της 6χρονης στο Πέραμα για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου άσκησε ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, όπως ενημέρωσε η Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων, η 26χρονη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού διώκεται για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Όπως είπε και η ίδια είχε αφήσει την 6χρονη μόνη της με τον Ιρακινό φίλο της, καθώς τον εμπιστευόταν. Ο 43χρονος, που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του παιδιού, φέρεται να ασελγούσε στην ανήλικη εντός του πλυντηρίου αυτοκινήτων όπου εργαζόταν και έμενε.

«Νιώθω πιο πολύ σιχαμάρα, ότι αυτό τον άνθρωπο τον είχα 5 χρόνια φίλο, τον εμπιστευόμουν. Τι να σας πω τώρα; Η κόρη μου αυτή την στιγμή, δεν θέλει να ακούει τίποτα γι’ αυτό. Μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναμιλήσει σε κανέναν ούτε από την αστυνομία, ούτε σε κανέναν», είπε στο MEGA η μητέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα, η 6χρονη είχε πυρετό. Ο 43χρονος που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει.

«Μου λέει άσε το παιδί, θα του βάλω εγώ θερμόμετρο. Όταν μπήκα εγώ στο αποθηκάκι, τον έπιασα να πειράζει το παιδί μου από πάνω από τα ρούχα και δίπλα είχε σε ένα συρτάρι, μέσα στο ντουλαπάκι που έχει τα εργαλεία του μαγαζιού για τα αυτοκίνητα, ένα όπλο. Είδα το όπλο και φοβήθηκα, σκέφτηκα ότι είμαι μόνη μου στο μαγαζί, εγώ, αυτός και το παιδί και ότι μια λάθος φωνή, ίσως από τον φόβο του να αντιδρούσε».

Η μητέρα πήρε τελικά την κόρη της από το σημείο και μαζί με το πατέρα της οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλουν μήνυση σε βάρος του.

«Η κόρη μου είναι πανικόβλητη, με ρωτά αν έχει μπει μέσα στη φυλακή γιατί έτσι θα νιώσει ασφάλεια. Πετάγεται στον ύπνο της και είναι ταραγμένη».

Περιγράφοντας το περιστατικό, η μητέρα της 6χρονης σημείωσε ότι έκανε «κολλητή παρέα» με τον άντρα.

«(…) Τον είδα να την χαϊδεύει σε ευαίσθητες περιοχές. Κοπάνησα το πόδι μου κάτω για να καταλάβει ότι τον είδα. Μόλις με είδε, ταράχτηκε, γύρισε και μου είπε ‘το θερμόμετρο ψάχνω, δεν το βρίσκω’. (…) Μετά από αυτά που είδα, θέλω να τον δω στη φυλακή».