ΕΛΛΑΔΑ

Ομόνοια: «Άγιο» είχαν οι περαστικοί στην Πανεπιστημίου - Έπεσαν σοβάδες από κτήριο (vid)

Ομόνοια: «Άγιο» είχαν οι περαστικοί στην Πανεπιστημίου - Έπεσαν σοβάδες από κτήριο (vid)

Τα χειρότερα, δηλαδή κάποιος σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι, αποφεύχθησαν λόγω τύχης, σήμερα το απόγευμα, στην οδό Πανεπιστημίου, κοντά στην Ομόνοια.

Έκπληκτοι και τρομαγμένοι, οι περαστικοί σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας, είδαν τους σοβάδες και κομμάτια από μπετόν, ίσως κάποιο διακοσμητικό της οροφής, να πέφτουν στον δρόμο, από ένα νεοκλασικό κτήριο το οποίο διατίθεται προς πώληση και είναι ακατοίκητο.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 18:00, στην οδό Πανεπιστημίου 66, πολύ κοντά στην Ομόνοια και ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν πέρναγε κανείς ακριβώς κάτω από το σημείο.

Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες στο Newsbomb.gr, ακούστηκε ένας μεγάλος κρότος ενώ από τους σοβάδες που έπεσαν σηκώθηκε και μεγάλη ποσότητα σκόνης! Έντρομοι όλοι απομακρύνθηκαν από το σημείο, λέγοντας ότι «είχαμε Άγιο», όπως χαρακτηριστικά μας περιγράφουν.

Στο σημείο έπειτα από λίγα λεπτά έφθασε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και στάθμευσε στο σημείο, ωστόσο για αρκετή ώρα δεν τοποθετήθηκε κάποια σήμανση προκειμένου να προειδοποιούνται οι περαστικοί.

Δείτε το βίντεο:

Οι αρμόδιοι καλούνται άμεσα να αναλάβουν δράση και να αποκλείσουν τον επικίνδυνο για τους περαστικούς χώρους, καθώς φυσικά και να εξεταστεί η στατικότητα του κτηρίου.