ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2023: Οι ψηφοφόροι ζητούν ως ρουσφέτι από τους βουλευτές... νύφες

Εκλογές 2023: Οι ψηφοφόροι ζητούν ως ρουσφέτι από τους βουλευτές... νύφες
Πολίτες σε συζήτηση με πολιτικό
Eurokinissi / Φωτογραφία Αρχείου

Αυτά είναι τα πιο παράξενα ρουσφέτια που ζητούν οι ψηφοφόροι από τους βουλευτές ενόψει εκλογών 2023

Σε έναν μήνα και κάτι οι πολίτες θα οδηγηθούν στις κάλπες για να ψηφίσουν το κόμμα που θέλουν να δουν στην κυβέρνηση και όπως είναι φυσικό κάθε τέσσερα χρόνια, εκλογές χωρίς ρουσφέτια.... δεν γίνονται.

Φυσικά σε κάθε προεκλογική εκστρατεία οι βουλευτές ακούνε πολλά ρουσφέτια από τους βουλευτές με κάποια από αυτά να είναι αρκετά παράξενα αλλά όχι ακατόρθωτα.

Αν και οι περισσότεροι πολίτες ζητούν διορισμούς και χρήματα, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν πιο τρελές επιθυμίες.

«Ψάχνω νύφη, θέλω να μεταθέσετε τη γυναίκα μου, θέλω να γίνω παπάς» είναι ένα από τα «κουφά» ρουσφέτια.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης αποκάλυψε ότι ένας πολίτης του ζήτησε να του βρει ένστολη γυναίκα προκειμένου να πάρει μετάθεση. «Μίλτο, πρέπει να πάρω μετάθεση, έχω βρει τον τρόπο αν βρούμε να παντρευτώ ένστολη» λέει γελώντας ο βουλευτής για το ρουσφέτι που του ζήτησαν.

Ένας ψηφοφόρος από την Πάτρα ζήτησε μετάθεση της συζύγου του για να φύγει μακριά του.... «Ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι θέλω να πάει μακριά, στην Αλεξανδρούπολη» ανέφερε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία και είπε ότι το σχετικό αίτημα από το συγκεκριμένο ψηφοφόρο φτάνει για δεύτερη φορά στο πολιτικό της γραφείο.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου, αποκάλυψε και μία δική της ιστορία σχετικά με το ρουσφέτι: «Όταν τα παιδιά έδιναν εξετάσεις μέσω του υπολογιστή, μου είχε ζητήσει να δώσω εργατικό δίκαιο για το παιδί του»!

Ο Νεοκλής Κρητικός, βουλευτής της ΝΔ, αποκάλυψε δύο ρουσφέτια: κάποιος του ζήτησε να τον κάνει παπά ενώ ένας ομογενής ζητούσε -χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα- να «βγει» στη σύνταξη.