ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Πάτρας: Τα σοκαριστικά sms για τα μάγια που θα «έδεναν» τον Μάνο

Υπόθεση Πάτρας: Τα σοκαριστικά sms για τα μάγια που θα «έδεναν» τον Μάνο
ΑΡΧΕΙΟ/EUROKINISSI

Τα διαβόητα μηνύματα φέρεται να κράτησε κοινή φίλη του πρώην ζευγαριού και τα προώθησε στον Μάνο Δασκαλάκη εξαιτίας της υπερασπιστικής γραμμής που ακολούθησε η πλευρά της κατηγορουμένης

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα διαβόητα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε η Ρούλα Πισπιρίγκου με μία στενή φίλη, και τα οποία δεν εμπεριέχονται στη δικογραφία.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, τα μηνύματα αυτά, μέσω της εφαρμογής messenger ανταλλάχθηκαν λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, και δεν εξετάστηκαν, καθώς η κατηγορούμενη φέρεται να τα έσβησε, ενώ η έρευνα σταμάτησε στην ημερομηνία θανάτου της 9χρονης.

Σε αυτά τα μηνύμα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλούσε για μάγια κι έλεγε ότι θα επιχειρούσε να κλέψει το σπέρμα του Μάνου Δασκαλάκη, ώστε να μπορέσει να τον «δέσει».

Παρά το γεγονός ότι τα μηνύματα εξαφανίστηκαν, η στενή φίλη με την οποία συνομιλούσε φέρεται να τα κράτησε και τα έδωσε στον Μάνο Δασκαλάκη, με τον οποίος επίσης είχε φιλικές σχέσεις και θέλησε να βοηθήσει όταν θεώρησε ότι κάποια πράγματα διαστρεβλώνονταν.

Στο μεταξύ, ο Μάνος Δασκαλάκης θα κινηθεί δικαστικά τόσο για όσα ακούστηκαν από την πλευρά της κατηγορουμένης για τη μητέρα του πέρι καφετζούς, αλλά και τους χαρακτηρισμούς του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος έκανε λόγο για μόσχο σιτευτό και κλαρινογαμπρό...