ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Γιατί φεύγει από την Ελλάδα ο πατέρας της Καρολάιν

Καρολάιν Κράουτς
Intime News

«Θέλω να αναθρέψω τη Λυδία όπως θα το έκανε η κόρη μου», είπε ο πατέρας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, φεύγει από την Ελλάδα για να μεγαλώσει την εγγονή του Λυδία. Ο πατέρας της Καρολάιν που έχει ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της κόρης του, όπως λέει με δηλώσεις του στον Guardian, εγκαταλείπει τη χώρα μας για να σταθεί στο πλευρό της εγγονής του.

«Θέλω να αναθρέψω τη Λυδία όπως θα το έκανε η Καρολάιν»

«Το μόνο μου μέλημα τώρα είναι να φροντίσω την κόρη της (σ.σ. Καρολάιν), Λυδία, η οποία είναι χωρίς μητέρα και πατέρα και να διασφαλίσω πως θα ανατραφεί με τον τρόπο που θα την ανέτρεφε η μητέρα της», ανέφερε στον Guardian, προσθέτοντας πως «αυτό μπορώ να το κάνω μόνο στις Φιλιππίνες, μακριά από την κακοήθη παρουσία του πατέρα της και των γονιών του».

Γιατί πούλησε το σπίτι στην Αλόννησο

Αναφερόμενος στην πώληση του σπιτιού του στην Αλόννησο, ο Ντέιβιντ Κράουτς σημείωσε πως αναγκάστηκε να λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση με λύπη. Τόνισε όμως ότι οι αναμνήσεις που έζησε εκεί με την κόρη του, τον κράτησαν «στα λογικά του» για ένα μεγάλο διάστημα μετά τη δολοφονία της από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

«Είναι το σπίτι που έφερα την Καρολάιν όταν ήταν μωρό στην αγκαλιά μου», είπε. «Εκεί έμαθε να περπατά, να κάνει ποδήλατο και να γίνει μια όμορφη και ταλαντούχα κοπέλα».

Ο Guardian αναφέρεται και σε συνέντευξη του Ντέιβιντ Κράουτς τον περασμένο Ιανουάριο, με τον πατέρα της Καρολάιν (που έχει κινητικά προβλήματα και δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημοσίως), να είχε δηλώσει τότε στον ΑΝΤ1 πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί από τον σύζυγό της λόγω της εμπλοκής του σε διακίνηση ναρκωτικών.