ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά - «Όλοι γνώριζαν τη δράση του»

Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά - «Όλοι γνώριζαν τη δράση του»

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία όλοι γνώριζαν τη δράση του αστυνομικού κυρίως με τα αναβολικά.

Ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά με περιπολικό εν ώρα υπηρεσίας φαίνεται πως είχε «πλούσια» δράση.

O αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο Live News για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών από τον αστυνομικό, αποκαλύπτοντας πως η δράση του ήταν πασίγνωστη.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία όλοι γνώριζαν τη δράση του κυρίως με τα αναβολικά. Φαίνεται πως ο αστυνομικός προωθούσε σε ιδιώτες αλλά και αστυνομικούς αναβολικά ενώ παλιότερα είχε επαφές με έναν ιδιώτη αραβικής καταγωγής, με τον οποίο είχαν μαζί εκτροφείο pitbull τα οποία πουλούσαν μαζί έναντι αμοιβών.

Ο αστυνομικός που προφυλακίστηκε, υπηρετούσε στο τμήμα των Νοτίων Προαστίων και όπως φαίνεται έλεγε πως θα κάνει έρευνες και θα φέρει υποθέσεις ναρκωτικών ενώ παρουσιαζόταν και ως αστυνομικός αξιωματικός από την Ασφάλεια Αττικής και σύμφωνα με συναδέλφους του, έτρωγε και έπινε σε συγκεκριμένα μαγαζιά και έλεγε πως ψάχνει για μαφιόζους.

Όπως φαίνεται είχε προσπαθήσει να μπει σε άλλα τμήματα για να μπορεί να ρυθμίζει καλύτερα τις δουλειές του ενώ είχε επαφές για τη διακίνηση ναρκωτικών με τον αδελφό γνωστού Αλβανού ποινικού, όπου δραστηριοποιούνταν σε περιοχή της Καλλιθέας.

Εξετάζονται οι προσωπικές του γνωριμίες αλλά και άλλοι αστυνομικοί ενώ φαίνεται να τον βοήθησε ένας παράγοντας από τη Κατεχάκη μετά τις καταγγελίες συναδέλφων στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός μπόντι μπίλντερ για διακίνηση ναρκωτικών

Revenge porn στη Λάρισα: Έρευνα για εμπλοκή αστυνομικού σε ηγετικό ρόλο

«Προμηθεύει ναρκωτικά τους τράπερ» - Πώς μια ανώνυμη καταγγελία «έκαψε» τον αστυνομικό - bodybuilder