ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στον Έβρο: Όχημα που μετέφερε μετανάστες εμβόλισε Ι.Χ. – Τουλάχιστον 6 νεκροί

Τραγωδία στον Έβρο: Όχημα που μετέφερε μετανάστες εμβόλισε Ι.Χ. – Τουλάχιστον 6 νεκροί
evros24.gr

Έβρος: Το όχημα που επέβαιναν οι μετανάστες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ.

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Μ. Σαββάτου στο 59ο χλμ. στον κόμβο της Μάκρης προς Κομοτηνή.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος ανέρχονται στους 6, ενώ πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο και για ένα μικρό κοριτσάκι ανάμεσα σε αυτούς.

Πώς σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος που μετέφερε τους μετανάστες δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης που του έκαναν στον οικισμό της Μάκρης, αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο, εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

Το όχημα στη συνέχεια, μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τη Μάκρη προς Κομοτηνή με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί σφόδρα με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος ο οποίος επέστρεφε από την εργασία του.

Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το όχημα που σκόρπισε το θάνατο στην Εγνατία Οδόe-evros.gr

Από την σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί οι 4 από τους επιβαίνοντες μετανάστες ενώ ο οδηγός του δεύτερου Ι.Χ. υπέκυψε μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι 7 μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης.

Δυο πυροσβεστικά από την Αλεξανδρούπολη και τις Σάπες συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό τους που είναι ιδιαίτερα δύσκολος αφού από την σφοδρή σύγκρουση δημιουργήθηκε μια άμορφη μάζα.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, evros24.gr, focustonevro.gr,e-evros.gr

Σχετικές ειδήσεις