ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Φιντιρίκος: Βίντεο από τη στιγμή της ληστείας στο σπίτι του

Δημήτρης Φιντιρίκος: Βίντεο από τη στιγμή της ληστείας στο σπίτι του

Ανατριχιάζει το ντοκουμέντο από τη ληστεία στο σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου - Η οικιακή του βοηθός ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στο σπίτι του στη Βούλα, δημοσίευσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος.

Ο Δημήτρης Φιντικός βρισκόταν σε διακοπές με τη σύντροφο του Κατερίνας Δαλάκα, την ώρα που άγνωστος άνδρας παραβίασε το παράθυρο του δεύτερου ορόφου, μπήκε στο τριώροφο σπίτι του στα νότια προάστια και έκλεψε πέντε ρολόγια, δύο από τα οποία ήταν ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Τη στιγμή της ληστείας η οικιακή βοηθός του βρισκόταν στο σπίτι, αντιλήφθηκ τους ληστές και άρχισε να ουρλίαζει όπως ακούγεται στο βίντεο ντοκουμέντο.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν, αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα. Η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του ο Δημήτρης Φιντιρίκος.