ΕΛΛΑΔΑ

Βασιλική οικογένεια: Γιόρτασε το Πάσχα στη Μήλο - Ο Φίλιππος κράτησε τον επιτάφιο

Βασιλική οικογένεια: Γιόρτασε το Πάσχα στη Μήλο - Ο Φίλιππος κράτησε τον επιτάφιο

Η οικογένεια Γλύξμπουργκ γιόρτασε το Πάσχα χωρισμένη στα δύο. Η Άννα Μαρία και ο Φίλιππος στην Μήλο, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ στη Νέα Υόρκη

Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου περνάει περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα πλέον. Το Πάσχα ωστόσο τους βρήκε χωρισμένους αφού η μισή οικογένεια πέρασε τις γιορτές στη χώρα μας και η άλλη μισή στη Νέα Υόρκη.

Ο Παύλος, η Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, γιόρτασαν το Πάσχα στην εντυπωσιακή έπαυλη της οικογένειας στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης ενώ η Άννα Μαρία, με τον Φίλιππο και τη γυναίκα του Νίνα Φλορ στη Μήλο, όπου κέντρισαν τα βλέμματα ντόπιων και τουριστών.

Κάτοικοι του νησιού των Κυκλάδων που είδαν τη σύζυγό του τέως βασιλιά μίλησαν στο MEGA για τις εντυπώσεις που τους άφησαν τα μέλη της οικογένειας.

«Με δέχτηκαν πολύ φιλικά, δέχτηκαν να βγούμε φωτογραφία. Μετά τους είδα πάλι και στην περιφορά, στον Επιτάφιο. Ο Φίλιππος νομίζω τον κράτησε», ανέφερε ένας από τους κατοίκους.

H κυρία Ελένη που μιλάει στο MEGA, έβγαλε στην εκκλησία φωτογραφία με τον Φίλιππο, τη Νίνα Φλορ και την Άννα Μαρία, που όπως λέει έδειχνε να μην έχει ξεπεράσει την απώλεια του συζύγου της. «Μία θλίψη την είχε, αλλά ήταν πολύ καλή, φιλική και πρόσχαρη. Ήταν εντυπωσιακή η παρουσία, τόσο ταπεινή».

Και οι τρεις μετά τον Επιτάφιο, δείπνησαν σε ουζερί στα Πολλώνια της Μήλου, άφησαν στους υπαλλήλους πουρμπουάρ και δέχτηκαν να φωτογραφηθούν με όσους τους αναγνώρισαν και τους το ζήτησαν. «Ήταν οι τρεις τους χωρίς συνοδεία. Πολύ απλοί, φιλικοί», πρόσθεσε η κάτοικος.

Παύλος Γλύξμπουργκ: Η κόρη του Μαρία Ολυμπία τον απαθανατίζει στο πασχαλινό τραπέζι

Ο Παύλος, μαζί με την οικογένειά του λίγους μήνες μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου περνούν το φετινό Πάσχα στα Χάμπτονς των ΗΠΑ.

Μάλιστα ο Παύλος μοιράστηκε στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έδειχναν τον Κωνσταντίνο Αλέξιο και τον Οδυσσέα Κίμωνα, να κρατούν τον επιτάφιο, στην περιφορά στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Την Κυριακή του Πάσχα η οικογένεια του Παύλου γιόρτασε γύρω από το πασχαλινό τραπέζι. Η κόρη του Μαρία - Ολυμπία απαθανάτισε τον πατέρα της, την ώρα που συνομιλούσε κοντά στο όμορφα στολισμένο τραπέζι αλλά και όταν έκανε πρόποση.