ΕΛΛΑΔΑ

Μάγδα Τσαγγάνη για Αλέξη Γεωργούλη: «Μου έχει έρθει καταπέλτης - Τον είχα σαν παιδί μου»

Μάγδα Τσαγγάνη για Αλέξη Γεωργούλη: «Μου έχει έρθει καταπέλτης - Τον είχα σαν παιδί μου»
Glomex

Σοκαρισμένη η Μάγδα Τσαγγάνη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη - «Δε μπορώ να το πιστέψω»

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη έπειτα από την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου εις βάρος του, για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Στην εκπομπή «Breakfast@Star» μίλησε η γνωστή ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη που έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν και αναφέρθηκε στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

«Καταρχάς, νιώθω ότι οι κατηγορίες αυτές είναι για τον γιο μου, εγώ τον Αλέξη Γεωργούλη τον είχα και τον έχω σαν γιο μου. Το παιδί αυτό το έζησα στη δουλειά, όχι σε παρέες να βγούμε για καφέ ή να κάνουμε παρέα, ενάμιση χρόνο ήμασταν μαζί, δεν τον είχα δει ούτε μια φορά να έρθει αργοπορημένος ή αδιάβαστος», αναφέρει αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη.

«Είναι ένα ευγενικό παιδί, το οποίο χαρακτήρισα εγώ μοναδικό. Αυτά που ακούω, νομίζω ότι τα λένε για κάποιον άλλο άνθρωπο, εάν τυχόν είναι αλήθεια, που δε θέλω καν να το πιστέψω, θα αισθανθώ ως μια μάνα που κατηγορούν το παιδί της», συμπληρώνει .

«Δε δοκίμασα να επικοινωνήσω μαζί του, γιατί είχα ένα τηλέφωνο παλιό, αλλά χάθηκε, οι ηθοποιοί χανόμαστε, ήταν και στο εξωτερικό… Το παιδί αυτό με έκανε και γέλαγα, με έκανε να περνάω καλά, ήταν ευγενέστατο, ήταν κύριος. Και λέω, Χριστέ μου, για ποιον τα λένε αυτά; Για τον Γεωργούλη; Δε μπορώ να το πιστέψω. Μου έχει έρθει καταπέλτης στο κεφάλι», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις

Αλέξης Γεωργούλης: «Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις βελγικές Αρχές», απαντά η πλευρά Χρονοπούλου

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για Αλέξη Γεωργούλη: «Από αύριο θα δω τι γίνεται στον έξω κόσμο»

Ελίζα Βόζενμπεργκ: Μίλησε με την Ελένη Χρονοπούλου - Τι της είπε για τον Αλέξη Γεωργούλη