ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Στον εισαγγελέα η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της

Μυτιλήνη: Στον εισαγγελέα η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της

Μυτιλήνη: Ενώπιον του εισαγγελέα η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της ενώ το θύμα παραμένει στη ΜΕΘ

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Απριλίου η 49χρονη που επιτέθηκε στο σύζυγο της με βενζίνη, με την οποία τον περιέλουσε.

Η γυναίκα συνελήφθη έπειτα από το περιστατικό και παραπέμπεται στη δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται διασωληνωμένος με πολύ σοβαρά εγκαύματα (45%) πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια και έχει μεταφερθεί χτες Πέμπτη το βράδυ αεροπορικώς στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Η οικογενειακή τραγωδία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN, η μοίρα είχε χτυπήσει αλύπητα την οικογένεια.Το ζευγάρι είχε χάσει στο παρελθόν δύο από τα τρία του παιδιά, σε διαφορετικούς χρόνους. Το ένα από πνιγμό και το άλλο σε τροχαίο.

Οργή από την αδερφή του θύματος

Την ίδια ώρα μέσω ανάρτησής της στο facebook, η αδερφή του θύματος ξεσπά για το ανατριχιαστικό συμβάν και προσεύχεται να γίνει καλά ο αδερφός της.

«Δεν το χωράει το μυαλό μου όταν είδε τον αδερφό μου ότι δεν το βγάζουν από την εντατική στη Θεσσαλονίκη, πώς μπορεί ένας άνθρωπος όταν ζεις μαζί του όταν έχεις χάσει δύο παιδιά όταν έχεις περάσει τόσα να βάζει βενζίνη να τον κάψει ζωντανό. Μπορώ να φανταστώ τον πόνο που έχει αυτός ο άνθρωπος, πόσο εχει πονέσει στη ζωή του να κάνεις τόσο μεγάλο κακό είναι τόσο κρίμα. O ...έχει πονέσει τόσο πολύ, εύχομαι η Παναγία να τον βοηθήσει να τα καταφέρει. Πόση κακία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Κάποτε μου λεγε ότι μέσα σε μία μαξιλαροθήκη και τα ρούχα του και γύρισε μόνος του πόσο μπορεί να πονάει ένας άνθρωπος, Παναγία μου βοήθησέ τον θα περάσει κι αυτό», αναφέρει αναλυτικά.