ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Απολογείται τη Δευτέρα (24/4) η 48χρονη που πυρπόλησε τον σύζυγό της

Μυτιλήνη: Απολογείται τη Δευτέρα (24/4) η 48χρονη που πυρπόλησε τον σύζυγό της

Μυτιλήνη: Στον ανακριτή θα οδηγηθεί η 48χρονη για την απολογία της - Δηλώνει μετανιωμένη και κάνει λόγο για «αθέλητη» πράξη

Την ερχόμενη Δευτέρα, 24 Απριλίου θα απολογηθεί η 48χρονη που περιέλουσε με βενζίνη και πυρπόλησε τον σύζυγό της ο οποίος δίνει ακόμα μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Την Δευτέρα θα απολογηθεί η 48χρονη που έβαλε φωτιά στον σύζυγό της, αφού πρώτα τον περιέλουσε με βενζίνη. Η ίδια δηλώνει μετανιωμένη ενώ κάνει λόγο για «αθέλητη» πράξη.

Ο συνήγορος της 48χρονης δήλωσε: «Δεν είχε την πρόθεση να προξενήσει ανθρωποκτονία και δη ανθρωποκτόνο δόλο. Βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλάι του στο Νοσοκομείο, μετά το περιστατικό και εκεί την συνέλαβε η αστυνομία έξω από την ΜΕΘ».

Η τραγική ιστορία του ζευγαριού

To ζευγάρι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα μετά τον θάνατο των δύο από τα τρία τους παιδιά. Μάλιστα η 48χρονη φέρεται έκτοτε να είχε βίαια ξεσπάσματα με αποδέκτη τον άτυχο 58χρονο.

Κανείς δεν μπορούσε όμως να φανταστεί ότι η γυναίκα θα έφτανε στο σημείο να βάλει φωτιά στον σύζυγό της έξω από το εστιατόριο που διατηρούσαν στην Μυτιλήνη.

«Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι δύσκολη η κατάσταση του, δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είναι πολύ χάλια», ανέφερε ο αδελφός του θύματος.

Ο 58χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, έχοντας πολύ σοβαρά εγκαύματα στο 45% της επιφάνειας του σώματός του, με σοβαρότερα αυτά στο λαιμό και το θώρακα.

Δείτε το βίντεο από το Mega

Διαβάστε επίσης:

Όργιο αυθαιρεσίας στη Μύκονο: Πρόστιμα και εντολή κατεδάφισης

Κόρινθος: Ανήλικοι οι δράστες των βανδαλισμών στο κοιμητήριο Εξαμιλίων

Χανιά: Στη φυλακή ο οδηγός που χτύπησε τον ντελιβερά