ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: «Δε θέλησα να του κάνω κακό» - Η 49χρονη μιλά για την επίθεση με βενζίνη στον σύζυγό της

Μυτιλήνη: «Δε θέλησα να του κάνω κακό» - Η 49χρονη μιλά για την επίθεση με βενζίνη στον σύζυγό της

Μυτιλήνη: «Αυτό που συνέβη ήταν παρόρμηση της στιγμής» ισχυρίζεται η 49χρονη που έλουσε με βενζίνη στον σύζυγό της

Δε θέλησε να κάνει κακό στο σύζυγό της υποστηρίζει η 49χρονη από την Μυτιλήνη που έχει προφυλακιστεί καθώς κατηγορείται ότι περιέλουσε τον άνδρα με βενζίνη και του έβαλε φωτιά

Όπως δήλωσε μιλώντας στο Μega και στην εκπομπή «Live News», επρόκειτο για μια «ατυχή συγκυρία», όπως λέει η ίδια.

«Με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπο του συζύγου μου και τη δοκιμασία που περνά εξαιτίας μιας ατυχούς συγκυρίας, από μια παρόρμηση που μας έφερε όλους σε τραγική θέση, ωσάν να μην έχουμε βιώσει μέχρι τώρα ανείπωτο πόνο, ατελείωτη θλίψη και αφάνταστη στεναχώρια, προσπαθώντας να συνέλθω και εγώ η ίδια από το γεγονός το οποίο συντάραξε συθέμελα τον ψυχικό μου κόσμο, οφείλω να πω τα ακόλουθα χωρίς να προσπαθώ να εξασφαλίσω οποιοδήποτε αυτοδικαιολογητικό άλλοθι», ανέφερε αρχικά.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι δεν είχε σκοπό να βλάψει τον 58χρονο ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα αλλά πλέον έχει αποφύγει τον κίνδυνο.

«Ποτέ μα ποτέ δεν προαποφάσισα, δεν προσχεδίασα, δεν προμελέτησα, δεν επιβουλεύτηκα τη ζωή του συζύγου μου. Ποτέ δε θέλησα να του κάνω κακό, παρότι και εξ αιτίας του έχω βιώσει πολύ ψυχικό και σωματικό πόνο. Αυτό που συνέβη ήταν παρόρμηση της στιγμής, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της ψυχικής και σωματικής βίας που είχα υποστεί», δήλωσε.

«Αμέσως η ίδια, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο, έσπευσα να κατασβέσω την πυρκαγιά, πράγμα που επέτυχα, με αποτέλεσμα να υποστώ εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον σύζυγό μου», κατέληξε.

Ο Τάσος Χατζήγιαννης, δικηγόρος κατηγορούμενης, μίλησε και ο ίδιος στο Mega για την υπόθεση λέγοντας πως η κατηγορούμενη δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον σύζυγό της.

«Φωτιά δεν έβαλε η ίδια. Πέταξε την βενζίνη για να τον φοβίσει, και κάπνιζαν και οι δύο. Μετά προσπάθησε να τη σβήσει και όπως και το πέτυχε. Όλα γίνονται μπροστά στην κάμερα».

Δήλωσε επίσης ότι θα θέσει αίτημα αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους, καθώς έχει ζητήσει ψυχιατρική εξέτασή της, ενώ η ίδια καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία.