ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ξεκόλλησε λάστιχο από ασθενοφόρο ενώ μετέφερε διασωληνωμένο βρέφος

Κρήτη: Ξεκόλλησε λάστιχο από ασθενοφόρο ενώ μετέφερε διασωληνωμένο βρέφος
fonien.gr

Κρήτη: Ο οδηγός κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα στην άκρη του δρόμου και να αποτρέψει τα χειρότερα, ωστόσο μαρτυρίες αναφέρουν ότι  δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο 

Σε περιπέτειες μπήκε οδηγός και το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ το μεσημέρι της Τρίτης στην Κρήτη, όταν ξεκόλλησε το λάστιχο του οχήματος, θέτοντας σε κίνδυνο και ένα μωράκι, το οποίο μεταφερόταν στο ασθενοφόρο διασωληνωμένο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα fonien.gr το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Τάρμαρος στον δρόμο προς Ηράκλειο, όταν ξαφνικά ο οδηγός ένιωσε το τιμόνι να τρέμει, ενώ κινούνταν με αυξημένη ταχύτητα λόγω του έκτακτου περιστατικού, με την κατάσταση να δείχνει πολύ σοβαρή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο οδηγός κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα στην άκρη του δρόμου και να αποτρέψει τα χειρότερα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες στην ιστοσελίδα δεν είναι η πρώτη φορά που ξεκολλάει η γόμα από λάστιχο.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι οδηγοί έχουν αναφέρει πολλές φορές ότι τα λάστιχα είναι κακής ποιότητας και δεν αντέχουν στον χρόνο, παρόλο που στην προμήθειά τους πληρούν τις προϋποθέσεις.

Αμέσως μετά το συμβάν επί τόπου έσπευσε όχημα της αστυνομίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ η θερμοκοιτίδα και οι γιατροί μπήκαν σε άλλο ασθενοφόρο που είχε ήδη φτάσει, ώστε να μεταφερθεί το περιστατικό σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Πατέρας απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια δημοτικού σχολείου

Κρήτη: Έπαιρνε το λεωφορείο από τον Άγιο Νικόλαο για να κλέψει αυτοκίνητα στο Ηράκλειο

Κρήτη: Νέα στοιχεία για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 14χρονης από τον 43χρονο