ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Γεωργούλης: Η Μαρία Μητρούση αρνήθηκε να μιλήσει για την υπόθεση - «Δεν τοποθετούμαι καθόλου»

Αλέξης Γεωργούλης: Η Μαρία Μητρούση αρνήθηκε να μιλήσει για την υπόθεση - «Δεν τοποθετούμαι καθόλου»
GLOMEX

Η φημολογούμενη πρώην του Αλέξη Γεωργούλη, Μαρία Μητρούση δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τις κατηγορίες που προσάπτονται στον Αλέξη Γεωργούλη

Σε παρουσίαση βιβλίου έδωσε «το παρών» η ηθοποιός Μαρίλια Μητρούση, όπου οι κάμερες την περίμεναν για να τη ρωτήσουν για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο είχε μακρόχρονη φιλία ενώ υπήρχαν και φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Η ηθοποιός δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση στους δημοσιογράφους σχετικά με το θέμα και τους ευχόταν επαναλαμβανόμενα χρόνια πολλά και ότι δεν θέλει να απαντήσει.

«Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, να είστε καλά… Αυτό έχω να πω εγώ» δήλωσε, αρχικά, η Μαρίλια Μητρούση στους δημοσιογράφους.

«Παιδιά, ειλικρινά δεν θέλω να τοποθετηθώ καθόλου. Θέλω απλά να σας ξαναπώ χρόνια πολλά, μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση. Είμαστε εδώ πέρα για να μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης, ας μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης» συμπλήρωσε η Μαρίλια Μητρούση για να επαναλάβει εκ νέου, «χρόνια πολλά».

«Όχι, δεν τοποθετούμαι καθόλου. Δεν… Χρόνια πολλά».

Τότε μπροστά στις κάμερες «εισέβαλε» ο πατέρας της και γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης, ο οποίος είπε: «τι κάνετε εδώ με το παιδί μου; Τι κάνετε εδώ πέρα με το παιδί μου;», αστειευόμενος.

«Ε, τώρα παιδιά! Δεν το ξέρω το παιδί, δεν ξέρω το θέμα αυτό. Δεν παίρνω θέση, με συγχωρείτε πάρα πολύ γιατί δεν ξέρω καθόλου την ιστορία και ότι ξέρω είναι από εσάς. Αυτό θα κριθεί από τη δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο Μιχάλης Μητρούσης.