ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Έχασε τις αισθήσεις του σε τουαλέτα νοσοκομείου και πέθανε 12 ώρες μετά στην ΜΕΘ

Αγρίνιο: Έχασε τις αισθήσεις του σε τουαλέτα νοσοκομείου και πέθανε 12 ώρες μετά στην ΜΕΘ

Τραγωδία στο Αγρίνιο με έναν 64χρονο άνδρα που έχασε τη ζωή του λίγες ώρες αφότου βρέθηκε αναίσθητος σε τουαλέτα νοσοκομείου

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Απριλίου στο νοσοκομείο Αγρινίου, όταν 64χρονος άνδρας βρέθηκε αναίσθητος σε τουαλέτα του νοσηλευτικού ιδρύματος, νοσηλεύθηκε για περίπου 12 ώρες στην ΜΕΘ για να καταλήξει την επόμενη μέρα.

Όπως αναφέρει το karvasaras.gr, ο άτυχος 64χρονος είχε καταγωγή από τον Πρόδρομο Ξηρομέρου και είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο Αγρινίου την Δευτέρα για να εξεταστεί από γιατρό. Μετά την επίσκεψή του θέλησε να χρησιμοποιήσει μία από τις τουαλέτες του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ο άτυχος άνδρας, λίγο αργότερα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην τουαλέτα από εργαζόμενο του νοσοκομείου, ενώ ακολούθησαν οι αγωνιώδεις και υπεράνθρωπες προσπάθειες εργαζομένων και γιατρών για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύθηκε για περίπου 12 ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όμως δυστυχώς, το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου άφησε την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε επίσης:

Πατήσια: Συνελήφθη 56χρονος αλλοδαπός με διεθνές ένταλμα για διακίνηση ανηλίκων

Στο «κόκκινο» πάλι ο Κηφισός: Τροχαίο ατύχημα στο ύψος της Μεταμόρφωσης

Τραγωδία στην Πάτρα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Περιμετρική - Νεκρός 41χρονος δικυκλιστής