ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Την ξυλοκόπησε ο πατέρας της γιατί έγινε μουσουλμάνα - Συγκλονίζει η μαρτυρία της

Αστυνομία

«Ο πατέρας μου ήταν κάθετος. Δεν ήθελε τη μαντήλα, με χτυπούσε στο κεφάλι», ανέφερε η 24χρονη

Θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο της τον πατέρα έπεσε μια 24χρονη από τον Βόλο η οποία ασπάστηκε το Ισλάμ.

Η ίδια μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι «ο πατέρας μου ήταν κάθετος. Δεν ήθελε τη μαντήλα. Και δημιουργήθηκε ένταση. Τώρα είμαι καλύτερα. Δε θέλω να φανούν οι μώλωπες. Με χτύπησε στο κεφάλι».

Η ίδια παρά τα όσα συνέβησαν, αναζητά τα καλά στοιχεία στον πατέρα της. «Δε γινόταν συχνά, αλλά όταν γινόταν ήταν έντονο. Αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Είναι καλός και ευγενικός. Αλλά είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά», ανέφερε για τους ξυλοδαρμούς που βίωσε.

«Ήταν αντίθετο στην ηθική μου»

Η 24χρονη, η οποία ζει μόνιμα πλέον στο Newcastle της Αγγλίας και εργάζεται στο πανεπιστήμιο όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη βιοϊατρική, εξηγεί τον λόγο που προχώρησε στην καταγγελία σε βάρος του πατέρα της.

«Είναι δύσκολη η θέση μου, αλλά δεν μπορώ να μην εφαρμόσω αυτά που πιστεύω. (…) Για μένα η έκθεση του γυμνού στις γυναίκες είναι πολύ κακό και το κατακρίνω πολύ».

Ο πατέρας της καταδικάστηκε χωρίς αναστολή σε τρία χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση.

Η 24χρονη εκτιμά ότι ο 50χρονος έχει μετανιώσει ειλικρινά για τις πράξεις του και εκτιμά ότι θα βρεθεί τρόπος να πορευτούν αρμονικά μεταξύ τους από εδώ και στο εξής, «έχει μετανιώσει πολύ, αλλά είναι καλό να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις πράξεις μας», ανέφερε.