ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2023: Ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέτει τα ερωτήματα του πριν την τελική απόφαση για τη ψήφο του

Εκλογές 2023: Ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέτει τα ερωτήματα του πριν την τελική απόφαση για τη ψήφο του

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης σκέφτεται λίγο πριν τις εκλογές σε ποιο κόμμα θα δώσει τη ψήφο του θέτοντας στον εαυτό του πέντε ερωτήματα

Και ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν ακόμα αποφασίσει ποιο κόμμα θα ψηφίσουν στις κάλπες.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης με μια ανάρτηση στο Instagram θέτει στον εαυτό του πέντε ερωτήματα που θα τον κάνουν να πάρει την τελική απόφαση πριν πάει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Η ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη:

«Λίγο πριν τις εκλογές…

Για να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρή η κρίση μου για το ποιοι πολιτικοί είναι οι κατάλληλοι για να κυβερνήσουν τη χώρα, κάνω πρώτα τις εκλογές στο δικό μου μικρόκοσμο. Ψηφίζω ποιοι και ποιες από τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, συνεργάτες, γείτονες και όλους όσους σχετίζομαι, είναι άξιοι και άξιες για μέλη στη Βουλή της δικής μου ζωής.

Δεν έχει σημασία αν λόγω κεκτημένης ταχύτητας ή συνήθειας ή βολέματος, ήταν για χρόνια πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές στη χώρα που ονομάζεται “ζωή του Θανάση”.

Πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνετε μία επαναξιολόγηση τής χρησιμότητάς τους. Τα ερωτήματα που θέτω πριν από την τελική απόφαση είναι:

-Αγαπάνε στ' αλήθεια τη “ζωή του Θανάση”;

-Χαίρονται με τις χαρές μου;

-Συμπαραστέκονται στις λύπες μου;

-Έχουν κάποιες ηθικές αξίες στις οποίες παραμένουν πιστοί ακόμα και στα δύσκολα ή οδηγός τής ζωής τους είναι το συμφέρον και η καλοπέραση;

-Το ένστικτό μου τους εμπιστεύεται;

Αφού με αποφασιστικότητα προχωρήσω στο ξεκαθάρισμα της προσωπικής μου ζωής, τότε θα είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσω και ποιοι πολιτικοί θα είναι χρήσιμοι για τη χώρα μου»