ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Στο νοσοκομείο ανακριτής για κατάθεση από τον πατέρα του βρέφους

Άρτα: Στο νοσοκομείο ανακριτής για κατάθεση από τον πατέρα του βρέφους

Εναντίον του 37χρονου πατέρα έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια - Σε κατάσταση σοκ η μητέρα

Στις 11 το πρωί αναμένεται να μεταβεί - σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr στο νοσοκομείο της Άρτας, ο ανακριτής ώστε να επιχειρήσει να πάρει κατάθεση από τον πατέρα του 5,5 μηνών βρέφους, το οποίο φέρεται να ξέχασε επί ώρες μέσα στο αυτοκίνητο με συνέπεια τον τραγικό θάνατό του.

Εναντίον του 37χρονου πατέρα έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο Νοσοκομείο της Άρτας, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους.

Παράλληλα, σήμερα αναμένεται και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στη σορό του άτυχου βρέφους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Ο πατέρας του οποίου του χορηγούνται κατασταλτικά φάρμακα βρίσκεται φρουρούμενος σε δωμάτιο κλινικής του νοσοκομείου και οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους έχει επαφή είναι οι γονείς του.

Την ίδια στιγμή η τραγική μητέρα συνεχίζει να είναι σε κατάσταση σοκ, ζητάει διαρκώς το μωρό της και οι γιατροί προκειμένου να παραμείνει ήρεμη της χορηγούν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, η τοπική κοινωνία της Άρτας παραμένει συγκλονισμένη, κι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το πως ο πατέρας ξέχασε το 5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητο για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του.

O πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος διέψευσε τα περί απόπειρας αυτοκτονίας του πατέρα, σημειώνοντας ωστόσο ότι οι γονείς νοσηλεύονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση..

«Δεν το χωράει ανθρώπου νους» επεσήμανε μιλώντας στην τηλεόραση του Open και σημείωσε πως το αυτοκίνητο στο οποίο ο πατέρας είχε ξεχάσει το παιδί «ήταν σε ένα σημείο από όπου διέρχονται πολίτες αλλά είχε φιμέ τζάμια και κανείς δεν το είδε».

Σχετικές ειδήσεις