ΕΛΛΑΔΑ

Αττική: Ντοκουμέντα από τη δράση του «ληστή με το μαχαίρι» - Πώς «ξάφριζε» μίνι μάρκετ

Αττική: Ντοκουμέντα από τη δράση του «ληστή με το μαχαίρι» - Πώς «ξάφριζε» μίνι μάρκετ

O επίδοξος ληστής συνελήφθη έξω από το σπίτι του από την ΕΛΑΣ

Πριν καλά καλά αποφυλακιστεί ο «ληστής με το μαχαίρι» ....έπιασε και πάλι δουλειά εισβάλλοντας σε επιχειρήσεις και αδειάζοντας ταμεία. Στα οπτικά ντοκουμέντα που εξασφάλισε το Newsbomb.gr καταγράφεται όλη η δράση του .

Ο 31χρονος Σ.Σ ήταν αδίστακτος. Εισέβαλλε στις επιχειρήσεις παρά το γεγονός ότι είχαν κάμερες ασφαλείας και με την απειλή μαχαιριού ή σπασμένων μπουκαλιών , άρπαζε τις εισπράξεις της ημέρας και γινόταν καπνός.

Οι περιοχές που δρούσε ήταν: Παγκράτι, Δάφνη και Ζωγράφου ενώ "χτυπούσε" κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες. Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί 4 περιπτώσεις.

Η πρώτη έγινε τον Φεβρουάριο σε μίνι μάρκετ στον Υμηττό όπου με την απειλή σπασμένου μπουκαλιού απείλησε τον υπάλληλο και άρπαξε απο την ταμειακή 590 ευρώ .Ακολούθησαν άλλες 3 σε Υμηττό , Παγκράτι και Αθήνα όπου με την απειλή μαχαιριού κατάφερε να αδειάσει τις ταμειακές αποσπώντας συνολικά 1.148 ευρώ

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών τον εντόπισαν στις 9 Μαϊου να βγαίνει απο το σπίτι του . Τον ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για παλιό γνώριμο της ασφάλειας καθώς έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για ληστείες και ήταν έξω με περιοριστικούς όρους .

Σχετικές ειδήσεις

Στυλίδα: Εφιάλτης για ζευγάρι από την εισβολή ληστών στο σπίτι του

Τρόμος για έναν ανήλικο στο Περιστέρι: Τον λήστεψαν 10 άτομα

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Νέα ντοκουμέντα από την αδίστακτη συμμορία των «9» - To modus operandi