ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Δεν ήθελαν το γραφείο τελετών στη γειτονιά» - Ξεσπά ο γιος του 52χρονου για το φονικό

Θεσσαλονίκη: «Δεν ήθελαν το γραφείο τελετών στη γειτονιά» - Ξεσπά ο γιος του 52χρονου για το φονικό

Ξεσπά ο γιος του 52χρονου - Τι ισχυρίζονται τα δύο αδέλφια για το φονικό στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Ξεσπά ο γιος του 52χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όταν δύο αδέλφια τον ξυλοκόπησαν άγρια γιατί άφησε φαγητό για τα αδέσποτα της γειτονιάς.

Ο γιος του 52χρονου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, καταγγέλλει ότι οι δύο συλληφθέντες ξυλοκόπησαν τον πατέρα του μέχρι θανάτου.

«Ήταν στο γραφείο και βγήκε έξω να ταΐσει κάποια γατάκια στη γειτονιά. Ήρθαν αυτοί οι δύο κύριοι και τον πλάκωσαν στο ξύλο. Έπεσε ο πατέρας μου κάτω και συνέχισαν να τον χτυπάνε. Ήρθε το ΕΚΑΒ, τον πήρε και σε πέντε λεπτά μέσα στο ασθενοφόρο κατέληξε. Προσπάθησαν να τον επαναφέρουν οι άνθρωποι, αλλά δεν μπορέσανε. Η γειτονιά όλοι έχουν προβλήματα με τους κύριους. Αυτοί περάσαν κλωτσήσαν τα πιατάκια και του ορμήσαν», είπε.

Μετά την άγρια επίθεση, τα δυο αδέλφια ηλικίας 40 και 42 ετών έφυγαν, αφήνοντας το θύμα πεσμένο στο δρόμο, έξω από το γραφείο τελετών που διατηρούσε.

Δεν ήθελαν το γραφείο τελετών στη γειτονιά τους

Γείτονες ανέφεραν ότι οι δράστες, δεν ήθελαν το γραφείο τελετών στην γειτονιά τους και έβρισκαν συνεχώς αφορμές για να τσακώνονται με το θύμα.

Τι ισχυρίζονται οι δύο συλληφθέντες

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέλφια έδειξαν έκπληκτα με την κατάληξη της υπόθεσης και όπως φέρεται να είπαν, δεν περίμεναν να πεθάνει ο 52χρονος.

Όπως υποστήριξαν κατά λάθος πέταξαν το πιατάκι με το φαγητό για τα αδέσποτα και τότε ο 52χρονος άρχισε να τους βρίζει. Μίλησε μάλιστα με χυδαία, όπως είπαν λόγια για τη μητέρα τους και αυτό ήταν που τους εξόργισε και του επιτέθηκαν. Η αστυνομία ερευνά αν πίσω από τους καβγάδες υπήρχε κι άλλη αιτία.

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προσήλθαν να καταθέσουν πολλοί μάρτυρες και μια γυναίκα, η οποία ενδεχομένως να είναι η μητέρα των δραστών.

Τα δυο αδέλφια με καταγωγή από την Αρμενία, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Κρατούνται στη γενική αστυνομική διεύθυνση, ενώ αύριο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Η αιτία θανάτου του 52χρονου

Ο 52χρονος ήταν υπέρβαρος και αντιμετώπιζε χρόνια αναπνευστικά και καρδιακά προβλήματα. Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι δεν έφερε βαριά εξωτερικά τραύματα, ωστόσο, λόγω της επιβαρυμένης υγείας του, υπέστη ανακοπή κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα τα δύο αδέρφια για τον θάνατο του 52χρονου

Θεσσαλονίκη: «Τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές» - Πώς έγινε η δολοφονία του 52χρονου

Θεσσαλονίκη: Εικόνες από το σημείο της συμπλοκής με νεκρό 52χρονο - Τον σκότωσαν γιατί τάιζε γατάκια