ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία για βιασμό στην Κέρκυρα - Αναζητείται ο 23χρονος εργαζόμενος του ξενοδοχείου

Καταγγελία για βιασμό στην Κέρκυρα - Αναζητείται ο 23χρονος εργαζόμενος του ξενοδοχείου
Pexels.com

Η 21χρονη αλλοδαπή τουρίστρια κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές της Κέρκυρας ότι ένας 23χρονος εργαζόμενος σε ξενοδοχείο, την βίασε

Στην Κέρκυρα έκανε τις διακοπές της όταν κατήγγειλε μέσω του 112 ότι έπεσε θύμα βιασμού από υπάλληλο ξενοδοχείου στο σπίτι του. Ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής μπάρμαν αναζητείται από τις Αρχές.

Ο 23χρονος εργάζεται ως μπάρμαν στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου που διαμένει η 21χρονη με φίλες της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μιλούσαν μέσω Instagram και της πρότεινε να την συναντήσει εκτός ξενοδοχείου και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Η κοπέλα υποστηρίζει ότι πείστηκε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να ετοιμαστεί και να πάνε για ποτό. Τότε σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, της επιτέθηκε σεξουαλικά, εκείνη τον απώθησε, όμως εκείνος επέμεινε και τελικά φέρεται να τη βίασε.

Ακολούθως η κοπέλα έφυγε από το σπίτι του 23χρονου, πήγε στις φίλες της, τούς είπε τι είχε συμβεί και κάλεσαν το 112 για να καταγγείλουν το συμβάν. Ο 23χρονος δεν εντοπίστηκε εντός αυτοφώρου και οι Αρχές τον αναζητούν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 21χρονη, δεν εντόπισε σημάδια βίας στο σώμα της.

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: Εικόνες ντοκουμέντο - Ποινή φυλάκισης 5 ετών σε δάσκαλο που ασέλγησε σε μαθήτριές του

Μεταφορά 13 ασθενών από νησιά του Αιγαίου και την Κέρκυρα με πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας

Κέρκυρα: Νεκρός σε τροχαίο ένας 30χρονος από το Αγρίνιο