ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2023: Με κάθε μέσο ταξιδεύουν οι ετεροδημότες – Αυξημένη κίνηση σε ΚΤΕΛ και λιμάνι Πειραιά

Εκλογές 2023: Με κάθε μέσο ταξιδεύουν οι ετεροδημότες – Αυξημένη κίνηση σε ΚΤΕΛ και λιμάνι Πειραιά

Εκλογές 2023: Με κάθε τρόπο αναχωρούν οι ετεροδημότες προς τις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η κίνηση των ταξιδιωτών σε λιμάνια και σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων είναι αυξημένη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (19/5).

Συγκεκριμένα, στο λιμάνι του Πειραιά, χιλιάδες ταξιδιώτες έχουν σπεύσει από το πρωί προκειμένου να πάρουν το πλοίο και να πάνε στους προορισμούς τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνολικά 15 μεγάλα πλοία αναχωρούν σήμερα με τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό να εκτελούνται ανά μία ώρα με τις εκτιμήσεις των Λιμενικών να αναφέρουν ότι 20.000 άτομα θα ταξιδέψουν σήμερα.

Με λεωφορεία αναχωρούν οι ετεροδημότες

Γεμάτα αναχωρούν και τα λεωφορεία από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού με τους ετεροδημότες να εγκαταλείπουν κατά χιλιάδες την Αττική για να πάνε να ψηφίσουν στα μέρη όπου διατηρούν τα εκλογικά δικαιώματά τους.

Η πληρότητα των λεωφορείων, σε πολλές περιπτώσεις, αγγίζει το 100% και οι εταιρείες έχουν βάλει και έκτακτα δρομολόγια προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους επιβάτες, ενώ η υξημένη κίνηση έχει ξεκινήσει από χθες Πέμπτη.

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες είχαν προνοήσει και είχαν εκδώσει εισιτήρια αν και υπάρχει διαθεσιμότητα καθώς συνεχώς μπαίνουν στις λεωφορειακές γραμμές και νέα δρομολόγια για εξυπηρετήσουν το αυξημένο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Οι ετεροδημότες φεύγουν για να ψηφίσουν – Τι ισχύει για διόδια και πινακίδες

Εκλογές 2023 και ειδική εκλογική άδεια – Πόσες μέρες θα πάρουν οι δικαιούχοι

Εκλογές 2023 - Σία Κοσιώνη: Ξέχασε τι ήθελε να πει από την κούραση