ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Προφυλακιστέος ο 52χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της κόρης του με νοητική στέρηση

Καβάλα: Προφυλακιστέος ο 52χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της κόρης του με νοητική στέρηση

Καβάλα: Ο 52χρονος άντρας κατά την απολογία του φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 52χρονος άντρας από την κοινότητα Ερατεινή του δήμου Νέστου που κατηγορείται για τον επί σειρά ετών βιασμό της ανήλικης κόρης του.

Ο ίδιος, που μεταξύ άλλων βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και των ασελγών πράξεων μεταξύ συγγενικών προσώπων, δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης.

Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες η καταγγελία φέρεται να έγινε από την ίδια την κόρη η οποία είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών ενός και εφτά ετών αντίστοιχα, για τα οποία οι κοινωνικές υπηρεσίες και η αστυνομικές αρχές διερευνούν αν πρόκειται για παιδιά του πατέρα της.

Μάλιστα, η ιατροδικαστική υπηρεσία έλαβε γενετικό υλικό από τα δυο παιδιά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 52χρονος είναι ο πατέρας τους.

Επίσης, η ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης ζήτησε να εξετάσει και τα άλλα εφτά αδέλφια της οικογένειας ώστε να διαπιστωθεί αν και αυτά είχαν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση.

Στο Newsbomb.gr ο δικηγόρος του πατέρα που βίαζε την κόρη του - Όσα είπε στον ανακριτή

Για την σοκαριστική αυτή υπόθεση το Newsbomb.gr μίλησε με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, κ. Μιχάλη Σκαρτούλη. Σύμφωνα με όσα ανέφερε: «Πριν λίγη ώρα τελείωσε η ανάκριση. Ο 52χρονος θα κρατηθεί. Κάποια πράγματα από αυτά για τα οποία κατηγορείται τα αποδέχθηκε και κάποια άλλα όχι.

Όπως ο ίδιος κατέθεσε στην ανάκριση, αποδέχθηκε κάποιες “ερωτικές συνευρέσεις” με την κόρη του. Υποτίθεται ότι ήταν με την συναίνεσή της. Αρνήθηκε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα υπόλοιπα παιδιά».

Και πρόσθεσε: «Πρόκειται για μια προβληματική οικογένεια. Ίσως υπάρχουν προβλήματα νοητικής στέρησης στον ίδιο τον δράστη και ίσως σε άλλα μέλη. Αυτό που θα γίνει στην συνέχεια θα εξεταστεί από ψυχολόγο-ψυχίατρο και θα κρατηθεί και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στα δικαστήρια».

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως αναφέρει το voria.gr αλλά και από την έρευνα της Εισαγγελίας, προκύπτει ότι η κοπέλα φέρεται να βιαζόταν από όταν ήταν 8 ετών, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη να γίνεται έρευνα για το κατά πόσο ο 52χρονος -που είναι Ρομά- ασελγούσε σε βάρος και των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας.

Η οικογένεια διέμενε έξω από έναν οικισμό Ρομά ο οποίος βρίσκεται κοντά σε χωριό του δήμου Νέστου. Η οικογένεια διαβιούσε υπό άθλιες συνθήκες, ενώ η καταγγελία στις αρχές φέρεται να έγινε από άτομο του κοντινού οικισμού καθώς παρατηρούσε από καιρό ύποπτη συμπεριφορά. Να σημειωθεί πως στο σπίτι έμενε και η μητέρα των παιδιών.

Ο ιατροδικαστής έχει διενεργήσει εξέταση σε 11 μέλη της οικογένειας -έξι άνδρες και πέντε γυναίκες- για να διαπιστωθεί ποιοι έπεσαν θύματα του συλληφθέντα, ενώ αναμένονται και οι εξετάσεις DNA που θα ρίξουν φως στο εάν κάποια από τα παιδιά της οικογένειας αποκτήθηκαν από τον βιασμό της 25χρονης σήμερα κόρης από την οποία ξεκίνησε η καταγγελία.

Οι ίδιες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως το μικρότερο παιδί στο οποίο έγινε η εξέταση είναι κάτω του ενός έτους.

Από τις πρώτες στιγμές στην παράγκα στην οποία διέμενε η οικογένεια μετέβησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί του δήμου, ενώ πλέον όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μετακινηθεί από το σπίτι σε άλλον οικισμό, σε συγγενικά τους πρόσωπα.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες δυνάμει εντάλματος με τις κατηγορίες του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών αλλά και της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ σήμερα πέρασε το κατώφλι του Ανακριτή.

Σχετικές ειδήσεις