ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Αυτός είναι ο 46χρονος που βρέθηκε δολοφονημένος - «Φουντώνουν» τα σενάρια βεντέτας

Ρέθυμνο: Αυτός είναι ο 46χρονος που βρέθηκε δολοφονημένος - «Φουντώνουν» τα σενάρια βεντέτας
neakriti.gr

Αυτός είναι ο 46χρονος Λ.Σ. που βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αρχοντική Ρεθύμνου

Παγωμένη είναι η τοπική κοινότητα Αρχοντικής Ρεθύμνου από τη δολοφονία του 46χρονου άνδρα που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες προκειμένου να φτάσει στον δράστη ή τους δράστες της επίθεσης ενώ οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ενέδρα θανάτου που φαίνεται πως έστησαν στον 46χρονο άνδρα.

Η σύζυγός του τον αναζητούσε επί δύο 24ωρα, χωρίς όμως να έχει δηλώσει την εξαφάνισή του στις Αρχές.

Σύμφωνα με το Creta24, ο νεκρός άνδρας φαίνεται να είχε παραβατική συμπεριφορά και κατά το παρελθόν είχαν σχηματιστεί δικογραφίες για φασαρίες και συμπλοκές.

Αυτός είναι ο 46χρονος Λ.Σ. που βρέθηκε δολοφονημένος:

Η τοπική ιστοσελίδα neakriti αναφέρει ότι το τραύμα του άνδρα προκλήθηκε από σκάγια κυνηγετικού όπλου τόσο στο πρόσωπο όσο και στον κορμό, καθώς οι σφαίρες έπεσαν από την πλευρά του συνοδηγού, αλλά βρήκαν το θύμα στο πρόσωπο. Ο άνδρας δε φέρεται να πέθανε σχεδόν ακαριαία και ενώ είχε γείρει στο κάθισμα του συνοδηγού όπου και βρέθηκε μελανιασμένος. Μάλιστα από την κατάσταση στην οποία βρέθηκε εικάζεται ότι είχε πεθάνει αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί, ενδεχομένως και από τις πρώτες ώρες που έγινε αντιληπτή η εξαφάνισή του από την οικογένειά του.

Βαμμένη με αίμα η ιστορία της οικογένειας

Το αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος είναι το όχημα που χρησιμοποιούσε προκειμένου να μετακινείται προς τη στάνη που διατηρούσε στην περιοχή, ενώ έχει σημασία πως εξαιτίας του δύσβατου της περιοχής η σορός του μεταφέρθηκε με αγροτικό όχημα στη νεκροφόρα, καθώς δεν μπορούσε να προσεγγίσει.

Ο άνδρας ήταν ο τελευταίος μιας οικογένειας που όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα είχε βάψει την ιστορία της με αίμα και είχε ξεκληριστεί εξαιτίας βεντέτας με απολογισμό 6 νεκρούς μέσα σε 16 χρόνια, καθώς και τα αδέλφια του θύματος είχαν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο, κάτι που κάνει τον 46χρονο να είναι ο τρίτος αδελφός που χάνεται με αυτόν τον τρόπο. Επίσης, στενό συγγενικό πρόσωπο του νεκρού, διαβόητος δραπέτης, την περασμένη δεκαετία είχε πέσει νεκρός στο ίδιο χωριό, την Αρχοντική Ρεθύμνου.

Σχετικές ειδήσεις