ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο 46ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κρήτη: Βαριά η σκιά της βεντέτας στην οικογένεια του δολοφονημένου 46χρονου - 6 νεκροί σε 16 χρόνια

kriti
neakriti.gr

Κρήτη: Οι αρχές προσπαθούν να συνδέσουν όλους τους κρίκους γύρω από το μυστήριο που έχει τυλίξει την υπόθεση θανάτου του άνδρα

Πυκνώνουν τα σενάρια για βεντέτα πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου στην Αρχοντική Ρεθύμνου με τις αρχές να ξεκινούν ενδελεχείς έρευνες προκειμένου να φτάσουν στον δράστη του εγκλήματος.

Ο άνδρας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, όπως αναφέρθηκε αρχικά, κοντά σε στάβλο που ανήκει στην οικογένειά του, στο χωριό του νομού Ρεθύμνης στην Κρήτη, ενώ ήταν εξαφανισμένος δύο ημέρες, με τα τοπικά μέσα να αναφέρουν μάλιστα ότι πριν χαθούν τα ίχνη του είχε προηγηθεί κάποιος καυγάς, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ενέδρα θανάτου που φαίνεται πως έστησαν στον 46χρονο άνδρα ο δράστης ή οι δράστες που τον πυροβόλησαν έξω από το χωριό Αρχοντική του Ρεθύμνου.

Το αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκε νεκρός ο 46χρονοςneakriti.gr

Η τοπική ιστοσελίδα neakriti αναφέρει ότι το τραύμα του άνδρα προκλήθηκε από σκάγια κυνηγετικού όπλου τόσο στο πρόσωπο όσο και στον κορμό, καθώς οι σφαίρες έπεσαν από την πλευρά του συνοδηγού, αλλά βρήκαν το θύμα στο πρόσωπο. Ο άνδρας δε φέρεται να πέθανε σχεδόν ακαριαία και ενώ είχε γείρει στο κάθισμα του συνοδηγού όπου και βρέθηκε μελανιασμένος. Μάλιστα από την κατάσταση στην οποία βρέθηκε εικάζεται ότι είχε πεθάνει αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί, ενδεχομένως και από τις πρώτες ώρες που έγινε αντιληπτή η εξαφάνισή του από την οικογένειά του.

Η σύζυγός του τον αναζητούσε επί δύο 24ωρα, χωρίς όμως να έχει δηλώσει την εξαφάνισή του στις Αρχές.

Βαμμένη με αίμα η ιστορία της οικογένειας

Το αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος είναι το όχημα που χρησιμοποιούσε προκειμένου να μετακινείται προς τη στάνη που διατηρούσε στην περιοχή, ενώ έχει σημασία πως εξαιτίας του δύσβατου της περιοχής η σορός του μεταφέρθηκε με αγροτικό όχημα στη νεκροφόρα, καθώς δεν μπορούσε να προσεγγίσει.

Ο άνδρας ήταν ο τελευταίος μίας οικογένειας που όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα είχε βάψει την ιστορία της με αίμα και είχε ξεκληριστεί εξαιτίας βεντέτας με απολογισμό 6 νεκρούς μέσα σε 16 χρόνια, καθώς και τα αδέλφια του θύματος είχαν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο, κάτι που κάνει τον 46χρονο να είναι ο τρίτος αδελφός που χάνεται με αυτόν τον τρόπο. Επίσης, στενό συγγενικό πρόσωπο του νεκρού, διαβόητος δραπέτης, την περασμένη δεκαετία είχε πέσει νεκρός στο ίδιο χωριό, την Αρχοντική Ρεθύμνου.

Ο ίδιος ο νεκρός είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις αρχές στο παρελθόν, για σοβαρές ποινικές υποθέσεις.

kriti

Οι αρχές αυτή τη στιγμή προσπαθούν να συνδέσουν όλους τους κρίκους γύρω από το μυστήριο που έχει τυλίξει την υπόθεση θανάτου του άνδρα, καθώς δεν μπορούν ακόμα να εντοπίσουν κατά πόσο πρόκειται για «ξεκαθάρισμα» της παλιάς βεντέτας ή εάν συνδέεται με διαφορές του με τρίτα άτομα ή ακόμα και μία νέα βεντέτα.

Οι έρευνες τους αναμένεται να ξεκινήσουν από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος αλλά και των συγχωριανών του, προκειμένου να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορούν, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνει και το αυτοκίνητο του θύματος με τις βολές που δέχθηκε.

Την εξέταση της σορού έχει αναλάβει ιατροδικαστής, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Αστυνομία Ρεθύμνου.

Σχετικές ειδήσεις:

Σεισμός στην Κρήτη: Αυτό είναι το πόρισμα της Επιτροπής Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου

Κρήτη: Τουρίστας βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Άδειασαν τον λογαριασμό γνωστού επιχειρηματία - Νέα απάτη στο «όνομα» της Περιφέρειας Κρήτης

Σχετικές ειδήσεις