ΕΛΛΑΔΑ

Ζωγράφου: Οι διάλογοι για τα ναρκωτικά που πωλούσαν οι ανήλικοι - Ο τιμοκατάλογος

Ζωγράφου: Οι διάλογοι για τα ναρκωτικά που πωλούσαν οι ανήλικοι - Ο τιμοκατάλογος

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις 16χρονους και έναν 17χρονο, όλοι τους με καταγωγή από την Αλβανία, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο την πρώην φοιτητική εστία του Πολυτεχνείου στην περιοχή του Ζωγράφου

Νέα συμμορία, τα μέλη της οποία διακινούσαν ναρκωτικά και προέβαιναν σε κλοπές με ορμητήριο την πρώην φοιτητική εστία του Πολυτεχνείου στου Ζωγράφου, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί.

Οι εικόνες που δημοσιεύονται έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας σε παιδότοπο στην περιοχή του Γουδή. Δύο από τους συλληφθέντες έχουν απαθανατιστεί να σπάνε με πέτρες ψυγείο της επιχείρησης, προκειμένου να αφαιρέσουν τρόφιμα και ποτά. Αυτό, μάλιστα, είναι μόνο ένα από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο έγγραφο των 58 σελίδων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για την εξάρθρωση της συμμορίας ανηλίκων, τα μέλη της οποίας διακινούσαν ναρκωτικά και προέβαιναν σε κλοπές.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις 16χρονους και έναν 17χρονο, όλοι τους με καταγωγή από την Αλβανία, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο την πρώην φοιτητική εστία του Πολυτεχνείου στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μάρτυρας κλειδί κατέθεσε στους αστυνομικούς πως η συμμορία είχε καταλάβει τρία δωμάτια στον 6ο όροφο των φοιτητικών εστιών στην Πολυτεχνειούπολη και ένα στον 10ο όροφο. Στα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων οι αστυνομικοί εντόπισαν δεκάδες ανταλλαγές μηνυμάτων με ενδιαφερόμενους για την πώληση ναρκωτικών.

Οι διάλογοι της συμμορίας με τα ναρκωτικά

«Έλα μπρο, έχω καθαρή κοκαΐνη και ωραία χάπια».

«Μαύρο αδερφέ θέλω».

«Έχω, πόσο θέλεις;».

«Μπρο μου, θέλω τρία. 10 ευρώ το γραμμάριο;».

«Ναι, πού θες συνάντηση; Θες Ευαγγελισμό;».

«Μπορείς Αμπελόκηπους;».

«Μπορώ».

Ο τιμοκατάλογος

Οι αστυνομικοί όμως βρήκαν και δεκάδες φωτογραφίες με ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες διαφήμιζαν σε κλειστές ομάδες του Διαδικτύου για να τις πουλήσουν. Σε ένα από τα τηλέφωνα οι αστυνομικοί εντόπισαν και μήνυμα με τον τιμοκατάλογο:

20 γραμμάρια κάνναβης 160 ευρώ

50 γραμμάρια κάνναβης 350 ευρώ

100 γραμμάρια κάνναβης 700 ευρώ

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ακόμη για οκτώ κλοπές σε έναν παιδότοπο και σε ένα αναψυκτήριο αλλά και για την κλοπή ενός δικύκλου, που είχαν αφήσει μέσα στη φοιτητική εστία.

Διαβάστε επίσης:

Ζωγράφου: Οι διάλογοι για τα ναρκωτικά που πωλούσαν οι ανήλικοι - Οι τιμοκατάλογος

ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 5 κατηγορούμενων για κλοπές σε ηλικιωμένους

Πανεπιστημιούπολη: Η «άγουρη» συμμορία και τα δωμάτια «ορμητήρια» του 10ου ορόφου στου Ζωγράφου