ΕΛΛΑΔΑ

Ελευσίνα: Ξεσπάει ο αδερφός του 36χρονου που ξυλοκοπήθηκε - «Τον προλάβαμε στο τσακ, δεν θα ζούσε»

Ελευσίνα: Ξεσπάει ο αδερφός του 36χρονου που ξυλοκοπήθηκε - «Τον προλάβαμε στο τσακ, δεν θα ζούσε»

Βγήκε για ποτό και κατέληξε διασωληνωμένος - Ξυλοκόπησαν και εγκατέλειψαν τον 36χρονο Θάνο στην Ελευσίνα

Ο 36χρονος Θάνος ξυλοκοπήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26/5 από αγνώστους στην Ελευσίνα. Ο άτυχος νεαρός είχε βγει για ένα ποτό και βρέθηκε να είναι διασωληνομένος στο νοσοκομείο με βαριά χτυπήματα και αιματώματα στο κεφάλι.

Η οικογένειά του κάνει έκκληση να βρεθούν οι δύο κακοποιοί που ξυλοκόπησαν τον 36χρονο, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Θάνος περπατούσε σε μονόδρομο και διαπληκτίστηκε με δύο άτομα που βρίσκονταν σε αυτοκίνητο και είχαν μπει ανάποδα στον δρόμο. Οι δύο δράστες τον χτύπησαν τόσο πολύ με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος και να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο αδερφός του 36χρονου μίλησε στην κάμερα του Alpha και περιέγραψε τα όσα έγιναν όταν βρήκε τον αδερφό του πεσμένο στον δρόμο και ζητάει απεγνωσμένα τη βοήθεια όσων είδαν κάτι για να μπορέσει η Αστυνομία να φτάσει πιο γρήγορα στα ίχνη των δραστών.

«Ερχόταν πεζός για να πάει να παραλάβει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ, ήρθαν αυτοί οι τύποι ανάποδα, ήρθαν σε φασαρία, κατεβήκαν κάτω και τον χτυπήσαν. Τον είδα αιμόφυρτο. Δεν είχε τις αισθήσεις του, τίποτα δεν είχε, μέχρι και που τον πήγαμε στο νοσοκομείο, μέχρι και που κάναμε κάποιες εξετάσεις και μια διαδικασία μέχρι τις έξι παρά να κάνουμε την τελευταία αξονική τομογραφία, μέχρι να τον περάσουν από την αίθουσα αναζωογόνησης δεν είχε επαφή. Κάποια στιγμή απλά έκανε κάποιες σπασμωδικές κινήσεις και μίλαγε λίγο περίεργα. Τώρα μας λένε οι γιατροί τον προλάβαμε στο τσακ, αλλιώς δεν θα ζούσε», περιγράφει ο αδερφός του θύματος.

«Κάποιος γιατρός φίλος μας προσπάθησε να τον κρατήσει ζωντανό, τον πήρε το ασθενοφόρο και έγινε αυτό το σκηνικό που έγινε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν είναι απλά ένα χτύπημα. Είναι από κάποιον επαγγελματία που έχει γνώσεις σε κάποιες πολεμικές τέχνες ή είναι επαγγελματίας στο αντικείμενο αυτό. Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος δολοφόνος που χρησιμοποιεί σε έναν ανίδεο αυτά τα χτυπήματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Όποιος μπορεί και γνωρίζει κάτι να βοηθήσει όσο μπορεί την αστυνομία γιατί προσπαθεί κι αυτή να κάνει κάτι αλλά αν δεν βοηθήσουμε στο να βρεθούνε κάποιες πληροφορίες κάποιο υλικό για την ταυτοποίηση κάποιων ανθρώπων που ίσως γνωρίζει η αστυνομία δεν θα μπορεί κι αυτή να κάνει κάτι, γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι», είπε στο τέλος ο αδερφός του ζητώντας τη βοήθεια όσων ήταν μπροστά στον άγριο ξυλοδαρμό.