ΕΛΛΑΔΑ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έγραψε έκθεση στις Πανελλήνιες με θέμα τη βία κατά των γυναικών

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έγραψε έκθεση στις Πανελλήνιες με θέμα τη βία κατά των γυναικών

Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαγωνίστηκε στις Πανελλήνιες και έγραψε έκθεση με θέμα τη βία κατά των γυναικών

Κανονικά συμμετείχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις ο Μπάμπης Ανανγνωστόπουλος, οι οποίες ξεκίνησαν σήμερα για τα ΓΕΛ με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς στοχεύει να εισαχθεί στη Νομική και παρότι οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν θα μπορέσει να διαγωνιστεί στις φετινές Πανελλήνιες, μετέβη εκτάκτως από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου είναι το εξεταστικό κέντρο.

Ο άνθρωπος λοιπόν, ο οποίος σκότωσε την 20χρονη σύζυγο του και μητέρα του παιδιού του στα Γλυκά Νερά, έγραψε έκθεση και ανέπτυξε τις σκέψεις του πάνω στο θέμα της «βίας κατά των γυναικών».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Δούνας, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Φωκίδας, στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο Αναγνωστόπουλος πήρε τα θέματα 9 το πρωί και η διαδικασία τελείωσε στις 12. Στην αίθουσα ήταν δύο επιτηρητές. Ο Αναγνωστόπουλος, κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών, ήταν συνεργάσιμος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη, είχε ανακοινωθεί ότι ο πιλότος δεν θα μπορέσει να δώσει εξετάσεις καθώς είναι σε εξέλιξη η δίκη του στην Αθήνα.

Ο πιλότος είχε ζητήσει να μην διεξαχθεί η δίκη σε ημερομηνίες που εξετάζονται οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε.Χ

Χθες το βράδυ όμως αποφασίστηκε η έκτακτη μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου.