ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: «Την έδερνε και μου έλεγε θα τη σκοτώσω» - Σοκάρει ο αδερφός της 68χρονης

Καβάλα: «Την έδερνε και μου έλεγε θα τη σκοτώσω» - Σοκάρει ο αδερφός της 68χρονης

Καβάλα: Αποκαλυπτική η μαρτυρία του αδερφού της 68χρονης για τον σύζυγό της -  «Με έπαιρνε τηλέφωνο, και μου έλεγε ότι θα την σκοτώσει».

Συντριμμένος ο αδερφός της 68χρονης κτηνοτρόφου η οποία βρέθηκε νεκρή κοντά στο ποιμνιοστάσιό της στην Καβάλα, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατό της.

Μιλώντας στο MEGA, o αδερφός του θύματος προχώρησε σε μια αποκαλυπτική μαρτυρία για τον σύζυγο της 68χρονη, τον οποίο καταγγέλλει για βίαιη συμπεριφορά.

«Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, ‘έλα παρ’ την, θα τη σκοτώσω’. Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες», είπε συγκεκριμένα ο αδερφός της άτυχης γυναίκας.

«Το γραφείο τελετών που πήγε εκεί για να κάνει τη νεκροψία, μου είπε ότι είχε πολλαπλές κακώσεις, και εξωτερικές και εσωτερικές. Πνευμόνια, κεφάλια, πλευρά σπασμένα, ρήξη σπλήνας, εσωτερική αιμορραγία και πολλά, πολλά, πολλά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ενδέχεται να σκότωσε κριάρι την 68χρονη

Παράλληλα, νέα ανατροπή στις έρευνες για το θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου από το Ποδοχώρι , ενδέχεται να φέρουν τα νέα στοιχεία από τη δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της γυναίκας.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr οι ελληνικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα να προήλθε τελικά από φονικά χτυπήματα κριαριού και όχι ανθρώπου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο ιατροδικαστής της Κομοτηνής στη δεύτερη αυτοψία που διενήργησε στο ποιμνιοστάσιο της 68χρονης στο Ποδοχώρι Καβάλας, διαπίστωσε την ύπαρξη ενός κριαριού -ιδιοκτησίας της γυναίκας- άνω των 70 κιλών που παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά, το οποίο μάλιστα στο παρελθόν είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και το κεφάλι του.

«Ήταν πολύ ήσυχη γυναίκα»

Όσοι γνώριζαν την άτυχη κτηνοτρόφο κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, αγαπητή στο χωριό της χωρίς να έχει προκαλέσει ποτέ πρόβλημα σε κανέναν.

«Δεν είχε επαφές με κόσμο, ήταν κλειστοί άνθρωποι αλλά ήταν πολύ ήσυχη γυναίκα. Πήγαινε στα ζώα της, δεν είχαν παιδιά, πήγαινε ερχόταν, δεν είχε επαφές με κόσμο. Πραγματικά, όπως ήταν και το όνομά της Μάλαμα, έτσι ήταν, μάλαμα», είπε γείτονας της 68χρονης στο MEGA.

«Γίνονται έρευνες, προσπαθούν να βρουν τα αίτια, αν και ο κόσμος άρχισε να μιλάει δυστυχώς εκ των υστέρων. Θα βρεθεί η άκρη και όποιος έκανε κάτι τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα», τόνισε η πρόεδρος της κοινότητας.