ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Βγήκε στο δρόμο και ζητούσε βοήθεια η 36χρονη - 14 φορές τη μαχαίρωσε ο σύντροφός της

Ηράκλειο: Βγήκε στο δρόμο και ζητούσε βοήθεια η 36χρονη - 14 φορές τη μαχαίρωσε ο σύντροφός της
Πηγή φωτό: ekriti.gr

Ηράκλειο: Καλούσε απελπισμένη σε βοήθεια η 36χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από το σύντροφό της - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΠΑΓΝΗ

Σοκάρει η αγριότητα της επίθεσης με μαχαίρι, θύμα της οποίας έπεσε η 36χρονη από το σύντροφό της στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αιμόφυρτη, έχοντας δεχτεί πολλαπλές μαχαιριές από τον σύντροφό της, η 36χρονη γυναίκα κατέβαινε τα σκαλιά της πολυκατοικίας που διαμένει το ζευγάρι, καλώντας σε βοήθεια.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, 4 Ιουνίου.

Τα ίχνη αίματος στις φωτογραφίες του Creta24 μαρτυρούν την δραματική προσπάθεια της 36χρονης να βγει στο δρόμο για να σωθεί. Κηλίδες αίματος καλύπτουν τις σκάλες του πρώτου ορόφου και φτάνουν μέχρι το δρόμο, εκεί όπου την βρήκαν οι γείτονες να φωνάζει βοήθεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα δέχτηκε 14 χτυπήματα με κουζινομάχαιρο από τον σύντροφό της, χθες το βράδυ, στο σπίτι τους στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά.

Το θύμα φέρει σοβαρά τραύματα στο θώρακα, στην πλάτη και στα άκρα ενώ έχασε πολύ αίμα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ σε σοβαρή κατάσταση, αλλά έχοντας σύμφωνα με πληροφορίες διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο ήταν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αυτοτραυματιστεί δύο φορές στην κοιλιά, έχοντας κι εκείνος χάσει αίμα.

Μάλιστα, όταν εντοπίστηκε ήταν σε σύγχυση και δεν είπε πολλά πράγματα για το τί προηγήθηκε. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 36χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος.