ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Μάστιγα τα πριβέ πάρτι σε βίλες - Τουλάχιστον 500 ευρώ η τιμή... εισόδου

Μύκονος: Μάστιγα τα πριβέ πάρτι σε βίλες - Τουλάχιστον 500 ευρώ η τιμή... εισόδου

Πώς δρουν οι διοργανωτές των πριβέ πάρτι στη Μύκονο που έχουν αναστατώσει το νησί

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι του τουρισμού και της εστίασης από τα κρυφά πάρτι σε βίλες που πραγματοποιούνται στο νησί.

Για το σύνηθες, πλέον, φαινόμενο, μίλησε στην εκπομπή Πρωινή Ζώνη του Action24 με τον Γιώργο Κακούση και την Άννα Λιβαθηνού, ο πρόεδρος εστίασης Μυκόνου, Γιάννης Θεοχάρης.

Ο κ. Θεοχάρης περιέγραψε πως οργανώνονται τα prive πάρτι, ένα από τα οποία «πρόλαβε» η ΕΛΑΣ με έφοδό της σε βίλα και προχωρώντας σε πέντε συλλήψεις.

«Υπάρχουν οργανωμένες ομάδες που συνήθως είναι από Ίμπιζα που ξέρουν πάρα πολύ καλά τη δουλειά», ανέφερε αρχικά ο κ. Θεοχάρης.

Οι διοργανωτές, όπως λέει, αναλαμβάνουν να νοικιάσουν μεγάλους χώρους (όπως βίλες) όπου υπάρχει οργανωμένο μπαρ αλλά και DJ.

Έπειτα ξεκινούν στέλνουν «προσκλήσεις» στους καλεσμένους. «Η πρόσκληση των VIP γίνεται μέσα από στοχευμένα μαγαζιά αλλά και με έξυπνες εφαρμογές στα social media με αποστολή μηνυμάτων», εξηγεί ο κ. Θεοχάρης.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και συγκεκριμένος τιμοκατάλογος με την πληρωμή να γίνεται μέσω POS και τα λεφτά να καταλήγουν σε λογαριασμούς του εξωτερικού.

«Τα ποσά κυμάινονται από 500 ευρώ, για την είσοδο, και έπειτα αυξάνονται ανάλογα με την κατανάλωση», καταλήγει ο κ. Θεοχάρης.