ΕΛΛΑΔΑ

Κορυδαλλός: Οι εκτελεστές έκαψαν το όχημα για να σβήσουν τα ίχνη τους - Εντοπίστηκε στον Σκαραμαγκά

Κορυδαλλός: Οι εκτελεστές έκαψαν το όχημα για να σβήσουν τα ίχνη τους - Εντοπίστηκε στον Σκαραμαγκά
Eurokinissi

Μαφιόζικη διπλή εκτέλεση, περίπου μία ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό, όπου άγνωστοι «γάζωσαν« με δύο καλάσνικοφ το θωρακισμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο θύματα.

Άγνωστα παραμένουν ακόμα τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης με δύο νεκρούς που έλαβε χώρα την Τετάρτη (07.06.2023) στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Σκαραμαγκά.

Στο σημείο στο Κορυδαλλό που έγινε η εκτέλεση, έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, που εντόπισαν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες.

Οι δράστες της επίθεσης άνοιξαν πυρ χρησιμοποιώντας δύο καλάσνικοφ διέφυγαν με αυτοκίνητο, ενώ οι Αρχές δεν αποκλείουν η επίθεση να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN το θύμα ήταν χωρίς την προσωπική ασφάλειά του, κάτι που απασχολεί τους αστυνομικούς, ενώ δεν βρέθηκε όπλο. Εκτιμάται ότι ενδέχεται να υπήρχε όπλο σε κάποια κρύπτη του αυτοκινήτου του, κάτι που θα ερευνηθεί στα εγκληματολογικά της αστυνομίας.

Κατά πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το ένα από τα δύο θύματα, ηλικίας 37 ετών, είχε απασχολήσει τις αρχές για το περιστατικό οπαδικής βίας που οδήγησε στον θάνατο του Μιχάλη Φιλόπουλου στα Γλυκά Νερά ενώ φέρεται να ανήκε στον στενό πυρήνα του Βασίλη Στεφανάκου που εκτελέστηκε τον Ιανούαριο του 2018 στο Χαϊδάρι.

Σχετικές ειδήσεις