ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο δύο 15χρονα παιδιά που συγκρούστηκαν ενώ επέβαιναν σε πατίνι

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο δύο 15χρονα παιδιά που συγκρούστηκαν ενώ επέβαιναν σε πατίνι
best-tv

Καλαμάτα: Από τη σύγκρουση το αγόρι κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Καλαμάτα, όταν δύο παιδιά 15 ετών που βρίσκονταν πάνω σε πατίνι, συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο.

Το τροχαίο έγινε στην διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου, όταν τα δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, που βρίσκονταν πάνω σε πατίνι συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τη σύγκρουση το αγόρι κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος.

Στο νοσοκομείο τα δύο παιδιά

Τα δυο παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Το 15χρονο αγόρι ανταποκρίνεται στην επικοινωνία με τους γιατρούς και θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακτινολογικό έλεγχο. Σε καλύτερη κατάσταση είναι η υγεία του κοριτσιού.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης

Στη δημοσιότητα δόθηκε σοκαριστικό βίντεο από το σοβαρό τροχαίο στην Καλαμάτα. Στο βίντεο που παρουσίασε η ΕΡΤ, διακρίνεται το ΙΧ τη στιγμή που χτυπάει με φόρα το πατίνι και εκτινάσσει τα δύο παιδιά στον αέρα.