ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: «Νόμιζα πως με πυροβόλησαν» - Τι λέει η οδηγός που χτυπήθηκε από λεμόνι την ώρα που οδηγούσε

Κρήτη: «Νόμιζα πως με πυροβόλησαν» - Τι λέει η οδηγός που χτυπήθηκε από λεμόνι την ώρα που οδηγούσε

«Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου» δήλωσε η 65χρονη που τραυματίστηκε από λεμόνι ενώ οδηγούσε στα Χανιά

Ένα εντελώς απρόσμενο και αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, 11 Ιουνίου 2023, στην Χαλέπα στην Κρήτη με μία 65χρονη γυναίκα, ενώ οδηγούσε.

Ειδικότερα, την ώρα που οδηγούσε ένιωσε να πέφτει με φόρα πάνω της ένα αντικείμενο, αρκετά βαρύ - άλλωστε ήρθε με μεγάλη ταχύτητα - από το παράθυρο του αυτοκινήτου της.

Το αξιοπερίεργο ήταν ότι το αντικείμενο που έπεσε με τόση φόρα πάνω της ήταν ένα.. λεμόνι! Μάλιστα, το λεμόνι την τραυμάτισε στο στέρνο και από ότι δήλωσε η γυναίκα κατά τύχη γλίτωσε από τα χειρότερα..

«Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν πρόλαβα να δω τι ήταν, τόσο πολύ πονούσα που θα πίστευα ακόμα κι ότι με πυροβόλησαν αν δεν ήταν η μυρωδιά μέσα στο αυτοκίνητο που μ’ έκανε να καταλάβω ότι επρόκειτο για λεμόνι.» σημειώνει η ίδια στο zarpanews.gr.

Τι συνέβη

Αφού το γεγονός κατήγγειλε η γυναίκα στην αστυνομία, οι αστυνομικοί άμεσα έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση και θα δουν τι πραγματικά είχε συμβεί.

Μετά από λίγο έφτασαν στον.. ένοχο, που ήταν ένας άνδρας κάτοικος της περιοχής που εκτελούσε κηπουρικές εργασίες.

Φαίνεται, λοιπόν, πως το λεμόνι πιάστηκε μέσα στο χλοοκοπτικό μηχάνημα και εκσφεντονίστηκε και έφτασε στην 65χρονη γυναίκα.

Η 65χρονη δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη του άνδρα, με τον ίδιο να της ζητά συγγνώμη για το εν λόγω περιστατικό.

Μιλώντας στο Mega ο οδηγός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «νόμιζα πως με πυροβολούσαν».