ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από εγκλωβισμένο σε χείμαρρο – «Με σκέπασαν τα νερά - Πήγα να πεθάνω»

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από εγκλωβισμένο σε χείμαρρο –  «Με σκέπασαν τα νερά - Πήγα να πεθάνω»

Ήταν πρωί του Σαββάτου, 18 Ιουνίου 2023 όταν δρόμοι της Χαλκιδικής πλημμύρισαν μέσα σε λίγα λεπτά

Στιγμές αγωνίας έζησε ένας άνδρας στη Χαλκιδική όντας εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του και νερά ορμητικού χειμάρρου να μπαίνουν μέσα στο όχημα και εκείνος να μην μπορεί να απομακρυνθεί.

«Παιδιά δείτε τι έχω πάθει, με σκεπάζουν τα νερά μέσα στο αμάξι».

Ο άνδρας περιγράφει τις σοκαρίστικες αυτές στιγμές που έζησε στο MEGA. Μάλιστα, τα όσα έζησε τα κατέγραψε και σε βίντεο.

«Ωχ, δεν ξέρω τι να κάνω».

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου κατέγραψε ο ίδιος ο άνδρας θέλοντας να το στείλει στους γονείς του ώστε να καταλάβουν πού βρίσκεται και να σπεύσουν για βοήθεια.

«Φούσκωσε το νερό, μπήκε μέσα στη μηχανή, έσβησε το αμάξι μου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι να το ακινητοποιήσω και εκείνη την ώρα πέρασε ο χείμαρρος και με παρέσυρε. Χτύπησε το αμάξι από την πόρτα του οδηγού, εκεί που καθόμουν και με παρέσυρε γύρω στα 500 μέτρα πιο κάτω, λες και έκανα rafting. Είχα πάθει σοκ μέσα στο αυτοκίνητο, είχα τρελαθεί», περιγράφει ο ίδιος στο MEGA.

Το χρονικό του συμβάντος

Ήταν πρωί του Σαββάτου, 18 Ιουνίου 2023 όταν δρόμοι της Χαλκιδικής πλημμύρισαν μέσα σε λίγα λεπτά.

«Βγάζω το κινητό μου, τραβάω βίντεο για να στείλω στους γονείς μου που με έψαχναν και δεν μπορούσαν να με βρουν. Είχαν πλημμυρίσει τα πάντα, όλα γύρω γύρω δεν μπορούσε να με βρει κανείς, έστειλα το βίντεο στους γονείς μου που ήταν μαζί με την αστυνομία για να προσπαθήσουν να καταλάβουν πού βρίσκομαι».

«Φοβήθηκα τρελά, πραγματικά και η μητέρα μου είναι σε τρελό σοκ. Δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια και εγώ δυσκολεύομαι. Λέω ‘τώρα είναι σαν να βλέπω τον θάνατό μου’ είναι αυτό το πράγμα, λέω ‘τώρα σε δευτερόλεπτα μπορεί να πεθάνω, δηλαδή δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί’. Ήμουν εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο περίπου 1 ώρα», ανέφερε ο άνδρας.

«Ο πατέρας μου κατάλαβε πού βρίσκομαι, ανέβηκε, ήταν στη γέφυρα από πάνω που φαίνεται και με είδε κάτω που ήμουν σκαλωμένος με το αυτοκίνητο. Πήδηξε από τον γκρεμό από τη γέφυρα και δέθηκε με ένα σκοινί σε μια κολώνα και ήρθε σιγά σιγά και τότε πήρα το θάρρος και εγώ, άνοιξα την πόρτα από το πίσω κάθισμα γιατί δεν μπορούσα να καθίσω στα μπροστά, είχε πλημμυρίσει είχα ανέβει στα πίσω καθίσματα, είχε σκαλώσει το αμάξι ανηφορικά, οπότε μπορούσα να καθίσω στα πίσω καθίσματα, άνοιξαν την πίσω πόρτα, με άρπαξε, με έβγαλε έξω ο πατέρας μου».

Σχετικές ειδήσεις